Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Please MTV, PIMP my ride - 405 kombi - asi sme nadobro dojazdili

Recommended Posts

Odesláno

Mne by kludne stacil aj obycajny central.

Ale najskor ho musim zohnat, a potom mozem riesit ako na to...

Samozrejme kazdu radu uvitam.

Dik

Odesláno

tak ja jsem instaloval jednotku dalkoveho ovladani od firmy KEETEC

neco podobneho jako ZDE

akorad ze ja mam bez sireny. Princip by mel byt stejny, takze az neco sezenes nascenuj schema pripojeni, co dostanes a muzu poradit.

Odesláno

ok. S tim by nemel byt problem, akorad musis natahnout kompletni kabelaz pres dvere a sloupky do ridici jednotky. Dale az budes montovat moturky, tak musis najit spravny smer a pozici pro tahlo motorku, aby byl schopny tahat a tlacit. Daval jsem stejnou variantu na Opel Corsa, tak az na kufr vse bez problemu. Instalace jednoducha, slozitejsi je spravne natahnout kabely, tak aby neprekazely a nabyly videt :aut:aut

Odesláno

:myslim

Taka sprosta otazka...

Mechanicky central ktory funguje na otocenie klucika v zamku napriklad vodicovych dveri potrebuje tiez riadiacu jednotku?

Odesláno

Naivne som si myslel ze ked sa vyberiem na lyzovacku s Eleonorou (medzicasom jej prischlo taketo meno) tak ze bude vsetko OK :D

Samozrejme som sa mylil...

Vsetko zacalo pri odjazde na lyzovacku, samozrejme mrazy pod -5...nechcela nastartovat.

Po dlhsom presviedcani sa vsak nechala ukecat.

A tak sme sli nakladat veci, pri nakladani sikovny spolupracovnici odrazili 3tie brzdove svetlo...co by nebola nejaka zavada, stane sa. Cesta priblizne 250 km bola v pohode az na to ze mi zrejme vypadlo lanko rychlosti a tak odvtedy chodim 0 km/h a najazdim 0 km :D

Po noci kedy teploty klesali aj na -25 nie nie a nastartovat. Nastasite aut bolo dost tak zme sa zaobisli aj bez nej.

Leeenze prisiel cas odchodu...po 3 nociach stravenych vonku som ani necakal zeby sa jej chcelo ozit a tak som volal miestnemu mechanikovi.

Ten sa podujal na to ze ju uskladni na chvilu vo vyhrievanej garazi.

Lenze pri tahani tam sa mi odtrhlo tazne oko na predu :D

Take cosi som veru teda necakal...s nim dostalo naraz aj predny naraznik, svetla, mriezka a ja neviem co este...

Lenze Eleonora ani po 4 hodinovom rozmrzani nie a nie chytit.

Mechanik sa uz obaval ze su preskocene zuby na rozvodoch a tak som sa zmieril s tym ze auto zostava tam a ja mozem vybavovat odvoz.

No nedalo mi to a siel som sa na nu pozriet, po asi 10 minutovom dovernom rozhovore s nou som to skusil...a cuduj sa svete...ozila...

A tak sme sa mohli spokojne vratit domov aj ked asi s 5 hodinovym meskanim.

Po ceste sa uz nic nastastie nestalo.

Teraz ale zostava otazka ako sa mohlo otrhnut tazne oko a ako to vsetko vratit do povodneho stavu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...