Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bratru od me pritelkyne to tak stacilo , mel na aute havarijko a jak ho nekdo tukl nebo tak hodil jim ucet od narazniku 11 litru a normalne mu to vyplatili

Odesláno

Tak k tomuhle tomu se připojím. Kamarád ma octavii na stavitelném podvozku a 17\" v brně ho sestřelila ženská z boku na pravé přední kolo a pojišťovna mu proplatila vše. Nechal si to opravovat v servise někde a tam mu doobjednali to alu i nové přední tlumiče a všechno měl hrazeno. Tak nevím co si o tom myslet...

Odesláno

Myslím že když někdo trefí tebe (co není tvá vina) tak to nikdo moc neřeší,ale když by jsi to do někoho nakouřil ty tak by se o to pojišťováci zajímali víc:myslim Aby nemuseli platit

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Tak teraz neviem comu verit... pisete o dokladoch o kupe-vsetky si odkladam. Pisete o homologizacii-moje svetla maju homologizaciu E,takisto vsetky velke tuning doplnky TUV+zapis v technickom preukaze... Ako pise MicTD -ked mi niekto havariou zbura plot,musi to poistovna zaplatit !

Dalsia vec- akou formou preplaca poistovna cash? Normalne v hotovosti alebo sa im da faktura+amortizaciu doplatim ja? Pretoze ak by mi preplatili ORIGINAL disky ouragan nevidim problem. Problem je vsak v tom,ci to poistovna skutocne PREPLACA.

Niekto pisal,ze ked si poskodeny zozenie pouzivane diely,tak nakonci nebude stratovy,otazkou vsak je,akou formou sa potom riesia skody

mozes byt odskodneny rozpoctom alebo dolozis fakturu a z nej ti vypocitaju amortizaciu.vypocet rozpoctom je lepsi v tom ze hned budes vediet co dostanes a co nie.pri tomto sposobe poistovnu uz absolutne nezaujima co si za kolko kde kupis,tzn,kupis si z nejakej buracky diely a das si opravit auto.v konecnom dosledku by si sa mal zmestit do tej sumy co ti vypocitaju.ak si nechas auto opravit v servise a dostanes fakturu tak podla roku,km a pod sa vypocita amortizacia.tu urcite prerobis ak sa s vinnikom nehody nedohodnes na odskodneni,pretoze je moznost dat ho na sud a ten zvysok penazi od neho vymahat.znameho tak zostrelil jeden borec a auto bolo na totalku.poistovna mu vyplatila malo nato aby si mohol kupit podobne auto a tak sa medzi sebou dohodli ze mu doplati a kolega ho neda na sud.toto mi ale pride velmi velmi zriedkave ze vinnik ma nejaku snahu doplacat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...