BiFF Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Bratru od me pritelkyne to tak stacilo , mel na aute havarijko a jak ho nekdo tukl nebo tak hodil jim ucet od narazniku 11 litru a normalne mu to vyplatili Citovat
Creams Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Tak k tomuhle tomu se připojím. Kamarád ma octavii na stavitelném podvozku a 17\" v brně ho sestřelila ženská z boku na pravé přední kolo a pojišťovna mu proplatila vše. Nechal si to opravovat v servise někde a tam mu doobjednali to alu i nové přední tlumiče a všechno měl hrazeno. Tak nevím co si o tom myslet... Citovat
309GT Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Myslím že když někdo trefí tebe (co není tvá vina) tak to nikdo moc neřeší,ale když by jsi to do někoho nakouřil ty tak by se o to pojišťováci zajímali víc:myslim Aby nemuseli platit Citovat
jozefsv Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: Bloodeye Tak teraz neviem comu verit... pisete o dokladoch o kupe-vsetky si odkladam. Pisete o homologizacii-moje svetla maju homologizaciu E,takisto vsetky velke tuning doplnky TUV+zapis v technickom preukaze... Ako pise MicTD -ked mi niekto havariou zbura plot,musi to poistovna zaplatit ! Dalsia vec- akou formou preplaca poistovna cash? Normalne v hotovosti alebo sa im da faktura+amortizaciu doplatim ja? Pretoze ak by mi preplatili ORIGINAL disky ouragan nevidim problem. Problem je vsak v tom,ci to poistovna skutocne PREPLACA. Niekto pisal,ze ked si poskodeny zozenie pouzivane diely,tak nakonci nebude stratovy,otazkou vsak je,akou formou sa potom riesia skody mozes byt odskodneny rozpoctom alebo dolozis fakturu a z nej ti vypocitaju amortizaciu.vypocet rozpoctom je lepsi v tom ze hned budes vediet co dostanes a co nie.pri tomto sposobe poistovnu uz absolutne nezaujima co si za kolko kde kupis,tzn,kupis si z nejakej buracky diely a das si opravit auto.v konecnom dosledku by si sa mal zmestit do tej sumy co ti vypocitaju.ak si nechas auto opravit v servise a dostanes fakturu tak podla roku,km a pod sa vypocita amortizacia.tu urcite prerobis ak sa s vinnikom nehody nedohodnes na odskodneni,pretoze je moznost dat ho na sud a ten zvysok penazi od neho vymahat.znameho tak zostrelil jeden borec a auto bolo na totalku.poistovna mu vyplatila malo nato aby si mohol kupit podobne auto a tak sa medzi sebou dohodli ze mu doplati a kolega ho neda na sud.toto mi ale pride velmi velmi zriedkave ze vinnik ma nejaku snahu doplacat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.