BeesWax..hertz Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Zdravím, chtěl bych poprosit o radu,před nedávnem jsem zjistil že mám menší dirku na hadici od topení přímo v kloubu hned na začátku. hadici jsem nastavil a po chvíli mi voda začala téct znovu, přes spojení u svorky.už s tím týden jezdím,jen trošku kape voda,nicméně dnes mi přestalo fungovat topení,teplota normálně na 80stupnu.pripada mi ze i najednou teplota roste rychleji a kdyz otevru expansku vytriskne voda a hlavne ani hadice od topení nebyla vubec horká.díky za všechny rady Citovat
Qcko Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Ako si \"nastavil\" prasknutu hadicu? Neviem sice o aku hadicu sa jedna, ale trebalo by su v prvom rade vymenit;) Citovat
Dopiťák Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Mno aby si v te hadici jak si to posunul neuvolnic nejakej bordel a mohlo to ucpat topeni nebo si neco omilem odpojil (treba ovladani ventilu topeni) pak muzes otacet knoflajzem jak chces a nebude to topit:D Citovat
piškotek Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Jak jednoduché....vyměň hadici za novou ...... Citovat
306gti6 Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Preto ti to netopi lebo to mas zavzdusnene-vymen hadicu,odvzdusni a hotovo.. Citovat
pastorek Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Původně zaslal: BeesWax..hertz ...přestalo fungovat topení,teplota normálně na 80stupnu.pripada mi ze i najednou teplota roste rychleji a kdyz otevru expansku vytriskne voda a hlavne ani hadice od topení nebyla vubec horká.díky za všechny rady Mne to pripomína problém s tesnením hlavy. tlakuje - praskla hadica zavzdušňuje - prestala ísť voda do kúrenia rýchlejšie sa zohrieva - menej vody lebo sú vzduchové bubliny tlak v sústave - vytriskne voda z expanzky Skús poriadne odvzdušniť a ak tá voda vytriskne pred zohriatím na 90 tak zrejme odchádza tesnenie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.