Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chtěl bych poprosit o radu,před nedávnem jsem zjistil že mám menší dirku na hadici od topení přímo v kloubu hned na začátku. hadici jsem nastavil a po chvíli mi voda začala téct znovu, přes spojení u svorky.už s tím týden jezdím,jen trošku kape voda,nicméně dnes mi přestalo fungovat topení,teplota normálně na 80stupnu.pripada mi ze i najednou teplota roste rychleji a kdyz otevru expansku vytriskne voda a hlavne ani hadice od topení nebyla vubec horká.díky za všechny rady

Odesláno

Mno aby si v te hadici jak si to posunul neuvolnic nejakej bordel a mohlo to ucpat topeni :( nebo si neco omilem odpojil (treba ovladani ventilu topeni) pak muzes otacet knoflajzem jak chces a nebude to topit:D

Odesláno
Původně zaslal: BeesWax..hertz

...přestalo fungovat topení,teplota normálně na 80stupnu.pripada mi ze i najednou teplota roste rychleji a kdyz otevru expansku vytriskne voda a hlavne ani hadice od topení nebyla vubec horká.díky za všechny rady

Mne to pripomína problém s tesnením hlavy.

tlakuje - praskla hadica

zavzdušňuje - prestala ísť voda do kúrenia

rýchlejšie sa zohrieva - menej vody lebo sú vzduchové bubliny

tlak v sústave - vytriskne voda z expanzky

Skús poriadne odvzdušniť a ak tá voda vytriskne pred zohriatím na 90 tak zrejme odchádza tesnenie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...