Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam dotaz...Na jaře bych chtel kupovat kola na svou 106 mam v planu 15\" a pneu 195/45 R15...vyjde me to tak na 20 000 kc i s lakem kol ( bila )....myslite ze bude lepsi koupit kola bazarova nebo nova s typovym listem a vse zapsat do TP...Slysel sem par nazoru jako ze at na to kaslu a koupim kola bazarova nebo zase ze s jinejma kolama pokud nebudou zapsana v TP a udelam treba nedej boze nejakou velkou bouracku na dalnici za par mega tak prej i pojistovna bude prolejzat auto a kdyz tjisti jinej rozmer kol tak to za me nemusi platit a budu muset platit vse sam...mozna je to blbej dotaz, ale mam z toho ted takovy dilema...jak ste na tom vy s jinym rozmerem kol...mate zapsano v TP ci ne ? dik moc za odpoved

Odesláno

Se zápisem kol na Peugeoty všeobecně je docela problém a je to běh na dlouhou trať,docela drahý běhání po všech čertech a nejistý výsledek (myslím že je nutné zažádat Peugeot ČR o vyjádření),nejsem si jistý 100% ale myslím že jen typový list od prodejce kol není všechno....

Jinak jaká kola budeš kupovat?Za 20 000kč 15\" kola se mi zdá moc,já kupoval vždycky kola z druhé ruky a v pohodě,ale je lepší koupit ty kola zutá (bez pneu) a zajet na vyvažovačku ať vidíš že nejsou šišatá nebo pokopaná...já mám jiná kola v TP než na autě,na maminym taky,na Octavii taky a nikdy nebyl problém,jen před STK tam dávám zimáky:DAle je fakt že když by šlo při bouračce do tuhýho (třeba když to nedobrzdíš) a pojišťováci byli svině,tak by problém nastat mohl...Záleží na tom jak moc tě baví se doprošovat na úřadech a čekat na někoho jak se vymáčkne...

Odesláno

No lítání po úřadech me nebaví vůbec no a jestli je to tak i s tim zadanim peugeota tak na to asi kaslu...vypada to proste ze to bude teda asi risk no a koupim jety kola...jinak s policií mate problemy nebo ne ??...kola jsou to Dezent V a mam to spocitany i s pneu Toyo T1-R proxes + bíly nastrik a pojistne srouby

Odesláno

jen by me zajimalo jestli tady nekdo neco takovyho uz zapisoval a jak to s tim bylo...jinak teda na aute jsou origo 14\" kola a ve velkym TP mam psany 13\" a jako alternativu 14\"

Odesláno

pokud budeš mít typový list stačí zajet na stk tak se kouknou zda sedí kola a pneu dle typovýho listu a pak zajedeš na magistrat a tam ti to zapišou.

Odesláno

Tak fajn...kupuju s listem...a skusim to, pak kdyztak dam vedet jak sem dopadl...jinak dik moc, a kdyby si o nejakejch peknejch 15-kách s listem vedel treba byl bych moc rad...tak dik

Odesláno

Ja budu kupovat z elektrony.cz a to kola Dezent V 15\" ...prave tam pisou ze k temhle kolum poskytujou i typove listy, tak se skusim poradit primo s nema a po vanocich objednavam...mooc se tesim:mrk

A jeste na elektrony.cz jdou dat na 106 13, 14, 15, 16\" a na alcar.cz na 1.4 55kw jenom 13,14 \"

[upravil dne 12/12/09 Rick-MX]

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

objednej 16\" a pak mi je pujčiš jednou i s typovym listem za nějakej uplatek:D si zajedu zapsat ty kola do tp a pak ti je vratim:D

To by nebyl problem, ale ta 1.4 by asi nejak moc nejela s tak velkejma kolama :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...