Guest McJiri Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 Ahoj chtel jsem se zeptat jestly je náká šablona na budíky do 405 rv 94 naká tuning jsem zacínajíci tuníkař tak to chci dát komplet do kupi prosim pomozte:papa Citovat
Guest McJiri Odesláno 9. prosinec 2009 Odesláno 9. prosinec 2009 a nebo má uz nekdo oskenované budíky? nebo tunig Citovat
Dundee Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 Jak jsem psal, leda vyrobit nebo nechat vyrobit. Na 405ku prostě budíky neseženeš. Citovat
Washut Odesláno 16. únor 2010 Odesláno 16. únor 2010 soráč za delší dobu jsem tu nebyl a koukám Dane na tvoji výstrahu o zpozdílkovi. copak se stalo? že by nick byl skutečně jeho charakter ? Citovat
Dundee Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: Washut soráč za delší dobu jsem tu nebyl a koukám Dane na tvoji výstrahu o zpozdílkovi. copak se stalo? že by nick byl skutečně jeho charakter ? Je to sice OT, ale což: Udělal si ze mě dost nechutnou srandu- zřejmě vystupoval na ICQ jako jeho švagr s tim, že ode mě koupí 405ku a od tý doby, co jsem přivezl auto ze servisu, tak se mnou přestal úplně komunikovat:blicismajlik Já ho dostat do ruky, tak mu rukama rozmačkám palici:bacha Kdyby to neudělal, mohl jsem rozhodit inzeráty už před měsícem a půl. [upravil dne 17/2/2010 Dundee] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.