bajza206 SW Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 koukal jsem na fotky renovace motoru a dost mě překvapilo že jsi tu vodní pumpu nedal rovnou:myslim jinak krásný autíčko :super:super:super:super:super Citovat
redpepper Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Vemu ho do práce a tam máme horko vzdušku do 650C snad to bude stačit. A měl bych dotaz, nevim jak máš tlumiče na GTI vzadu ale na xsu 1.6 je vzadu jen tlumič bez péra asi približne v uhlu 45C.... dá se sehnat tenhle tlumič sportovní? Mohl by si mi poradit nějakej podvozek na celý auto? Dík Citovat
SV 24 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 bajza206 SW : už mi docházeli peníze,tak sem si řikal,že když neprosakovala,že ji nechám,ale to se mi vymstilo redpepper : tou by to mělo jít dobře! Jinak sportovních podvozků je celkem dost.Já budu dávat časem stavitelnej! Citovat
redpepper Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 jestli vyjde vše jak má tak se tady představim s novou 309 1.6XS rv 93 fakt parádní a zbyde mi ještě 30 tisíc tak přemýšlím taky o nějakm podvozku okolo 10ti, ale kdyby se našel levnější tak nevadí A druhý xso uplne stejný i na chlup akorat trošku ťuklý bude na ND v garáži Citovat
SV 24 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 podobný sem viděl na Bazoši asi za 29tis. což mi přijde hodně! [upravil dne 6/7/10 SV 24] Citovat
redpepper Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 za 35 000 tam je ja jsem majiteli vysvětlil cenu a bude ohodně míň Citovat
redpepper Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 aha tak už šla dolu na 29 ale já ho budu mít pořád za míň Citovat
SV 24 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 tak to jo.Mě to přijde tak do 15tis. zajimavé.Víc bych asi nedal.To už radši GTI za tu cenu! Citovat
redpepper Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 najdi mi GTIčko v takovymhle stavu do 50 tis a vemu ho Citovat
SV 24 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 vim o 1.6ce GTi po go motoru,vyvareni a novem cernem laku za 20tacu Citovat
redpepper Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Tak mi ho udej!!!!! Ale doufam ze neni odnekad z ostravy ale co nejrychleji Jestli myslíš tohodle Peugeota 1.6GTI tak toho at si nechá, je to moc starý. [upravil dne 6/7/10 redpepper] Citovat
SV 24 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 jj to je on! ale super stav bych rekl! a GTi uz aspon! Citovat
redpepper Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 no ale 87 a 93 výroba, to je 6 let rozdíl. To gti má určo ještě starý světla vzádu.... A ty jsi ho osobně viděl? Citovat
SV 24 Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 tak nová pumpa na místě.Jen sem zjistil,že starou sem si zničil ja sám.Jako jediny šoub v hlavě u pumpy ma být se dvěma podložkama a já tam dal jednu a už to bylo.Tak teď snad bude klid.Trochu prskala když sem ji dnes nakopnul,ale byla voda na kabelech a svíčkách a nemam šrouby na stažení výfuku s vodů k sobě,tak doufám,že je to tím! Rozvody mi na rysky seděj Citovat
SV 24 Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 tak po vcerejsi vymene pumpy sem dnes nastartoval a po chvilce se objevil kour tak sem to chcipnul a pak sme zjistili,ze je to voda.Tak sem sundal opet viko a mam vody v oleji.Nez sem vymenoval pumpu tak to bylo ok,ale zda se ponicila pumpa a dostala se diky tomu voda do oleje-fakt netusim.Cim by to mohlo byt kluci? Nez sem ji vymenil,tak ta stara prosakovala ale olej s vodou nebyl vsobe!a po vymene ano.Starou pumpu sem ponicil,ze mel byt srou podlozen podlozkama tak sem to udelal,ale tohle... ja uz nevim co sem udelal spatne? Citovat
Qcko Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Nejaka zhoda nahod, neviem o tom ze by vodna pumpa nejako ovplyvnovala olej, podla popisu je to tesnenie pod hlavou, hmm:myslim Citovat
SV 24 Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 foceno mobilem (omlouvam se za kvalitu) Citovat
SV 24 Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 kluci tahle dira tam ma byt u vodni pumpy?patri tam sroub od hlavy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.