Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vemu ho do práce a tam máme horko vzdušku do 650C snad to bude stačit. A měl bych dotaz, nevim jak máš tlumiče na GTI vzadu ale na xsu 1.6 je vzadu jen tlumič bez péra asi približne v uhlu 45C.... dá se sehnat tenhle tlumič sportovní? Mohl by si mi poradit nějakej podvozek na celý auto? Dík :)

Odesláno

bajza206 SW : už mi docházeli peníze,tak sem si řikal,že když neprosakovala,že ji nechám,ale to se mi vymstilo ;)

redpepper : tou by to mělo jít dobře! Jinak sportovních podvozků je celkem dost.Já budu dávat časem stavitelnej! :mrk

Odesláno

jestli vyjde vše jak má tak se tady představim s novou 309 1.6XS rv 93 fakt parádní a zbyde mi ještě 30 tisíc tak přemýšlím taky o nějakm podvozku okolo 10ti, ale kdyby se našel levnější tak nevadí :) A druhý xso uplne stejný i na chlup :D akorat trošku ťuklý bude na ND v garáži :)

14633716.jpg

67517777.jpg

Odesláno

tak nová pumpa na místě.Jen sem zjistil,že starou sem si zničil ja sám.Jako jediny šoub v hlavě u pumpy ma být se dvěma podložkama a já tam dal jednu a už to bylo.Tak teď snad bude klid.Trochu prskala když sem ji dnes nakopnul,ale byla voda na kabelech a svíčkách a nemam šrouby na stažení výfuku s vodů k sobě,tak doufám,že je to tím! Rozvody mi na rysky seděj :roker

Odesláno

tak po vcerejsi vymene pumpy sem dnes nastartoval a po chvilce se objevil kour tak sem to chcipnul a pak sme zjistili,ze je to voda.Tak sem sundal opet viko a mam vody v oleji.Nez sem vymenoval pumpu tak to bylo ok,ale zda se ponicila pumpa a dostala se diky tomu voda do oleje-fakt netusim.Cim by to mohlo byt kluci? :fnuk Nez sem ji vymenil,tak ta stara prosakovala ale olej s vodou nebyl vsobe!a po vymene ano.Starou pumpu sem ponicil,ze mel byt srou podlozen podlozkama tak sem to udelal,ale tohle... ja uz nevim :( co sem udelal spatne? :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...