Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoši,on ten vzducháč není až tak velká výhra,je to hezký,ale jízdní vlastnosti stojej za prd.Vím to kvůli tomu že ho dva kamarádi na autě měli.Chová se to úplně naopak než podvozek,jestli to má být tvrdý tak to musí být zvednutý a úplně na břiše je to měkký a houpe se to....

Odesláno

no 605 stejně neni na nějaky extra závoděni :) mě jde spiš o to, aby prostě to auto šlo co nejvic dolu a nebo nahoru... pokud nepujde vzducháč, hodim tam nižši pružiny... ale chci zas nějakej ten komfort, což asi nižši a tvrdši pružiny nenabidnou...

Odesláno

me právě přijde origo podvozek 605 super!Dřepí jak svině i ve velkých rychlostech!K tomu nemám výhrad! A to s ní jezdim celekm často na krev a nikdy mě nezklamala!Ani se mi ji nepodařilo utrhnout! :super

Odesláno

tak to mám stejnej názor, jediny, co mě na tom podvozku chybi je prostě ta světlá vyška :D to je jediny, v čem bych chtěl ten podvozek změnit, chtěl bych ho snižit... Možná by nebylo od věci uřiznout pružiny :D :D (dělám si prdel, nejsem zas takovej sadista :D )

Odesláno

To jo no jako stepanova 605ka sedi fakt nehorazne dobre si pamatuju tenkrat u nas na okruhu takova dlouha zatacka vubec neustrelil,dokonce zacalo hrabat jeste vnitrni kolo :D a to jestli tam mel zarazenou 3 nebo 4 to nevim ale jako parada:-)

Odesláno

tyjo já to nikdy neměřil... :D ale když tam byl 60% profil na 16\" kolech tak byla dost vysoko... ale teď na 50%... netušim :D tak nějak normálně... asi jak filda nebo tak :D neměřil sem to... a teď to změřit nemužu, stoji na zahradě na nerovnym podkladě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...