Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nádherný kousek tiše závidám:aut nebudes nahodou prodavat naky nd?:D potreboval bych 4x mlhovky nemam totiž original a ta odrazka na kufru hm:aut tu taky dlouho hledam :D supr kára:super:papa

Odesláno

Peugeot_22 : odrazka bychom ti klidne nechali.Budeme tam davat origo cernej plast :papa

Fuller : :D Zbavovat se ji asi nebudu,ale tva budouci 309ka je uz od dneska u mechanika tak uz snad co nejdrive bude hotova :papa

Odesláno

Jinak dodam,ze vuz vlastnil starsi par lidi a auto ma najetych pry poctivych 119.800km :mrk Interier atd. by tomu i odpovidaly.Nejevi znamku opotrebeni

309GT : intereier je opravdu jak novej.Kdyz se vytepuje atd.tak bude vonavka.Jinak naprava tezko rict.To auto je cely stuhly tak uvidime

Odesláno

Sry ze sem davam sve foto ale nedalo mi to jeste v souvislosti s SPZ v druhem vlaknu :D Dalsi podobnost dnes uz teda me byvale 306ky fotka z roku 2001 :)

P9040022.jpg

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Fuller : :D Zbavovat se ji asi nebudu,ale tva budouci 309ka je uz od dneska u mechanika tak uz snad co nejdrive bude hotova :papa

To je super, ale já nevim, jestli si do března vydělám tolik peněz.:myslim Ale asi si dám 10ti hodinovky, abych jí už měl doma.:) Jinak každopádně v dubnu bych ty peníze měl 100pro.:super

Guest Merglos
Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Merglos : Dekuji.Ty mas takyy GTI16? A nemel bys fotecky? moc rad bych okouknul dalsi krasku! :)

Fuller : v pohode.Ceka na tebe! :papa

mam,posílal jsem ti přece odkaz na duchaplný video :super

jinak fotky nemam :D

[upravil dne 15.2.10 Merglos]

Guest Merglos
Odesláno

když to mam porovnat se 106 S16 tak na 1km jede cca o 10km/h víc :D ale teď čeká na lak :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...