Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes probudil GTi ze spánku.5 měsíců stálo bez nastartování.Přes kabely chytla a vrkala pěkně.Jen mě čeká výfuk udělat.Dále mi spínaj varovky při šlápnutí na brzd.pedál a pak dořešit volnoběh-mám stále zbytečně kolem 2tis.Ale jinak sem si ty první km užil dosyta a už se těším až se pořádně projedu :roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

nějaké novinky.sehnali jsme další nárazník vč. zachovalých světel :aut dále masku origo na 309 (příplatková) ale ještě nevíme na co půjde.A řj :mrk

post-5528-14109622758554_thumb.jpg

Odesláno

jinak sem dnes dal na šedou GTI16 dal origo sání a nějaké drobnosti a auto jede jako z praku.musim říct,že takhle dobře semi v 16v ještě nejelo ;)

Odesláno

včera sem mi dovezl na minisraz Víno zadní třmen co mám špatný-tímto mu ještě raz ďakujem

p.s.: omlouvám se za kvalitu fotek-mobil

post-5528-14109622864618_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

nes sem opět provětral GTi.Motor stále hapruje s volnoběžnýma ot.Připisuji to nezapojenému snímači klepání.Dále auto hrozně plave-což připisuji ramenům-jsou KO.Až tohle vyřeším,tak snad vyjedu :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tahle byla tenkrát na prodej,pamatuju si jí když byla někde v inzerátu.Ale to byla ještě celá,zachovalá a pojizdná.Tak že pán má Dimmu a ještě Kögela?Dneska jsem si fakt sednul na prdel :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...