Qcko Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Zacina ma zase skriabat moje esteticke oko a este viac sa zacinam pohravat s myslienkou, ze predok mojho auta pojde o kusok dole:roll Zistil som, ze pruziny pre znizenie bez nutnosti menit tlmice sa robia pre -35 a -55mm, lenze, ja mam teraz na aute pruziny pre auta s motorom 1.6/1.8 a tak tam mam 10cm:D Takze k veci, aby som sa vedel rozhodnut, tak by bolo fajn, ak by mi niekto s 1.4 motorom po prvom facelifte (break to je bonus) odmeral tento rozmer, kolko to ma so \"spravnymi\" pruzinami... diiiky moc:roker Citovat
Qcko Odesláno 6. prosinec 2009 Autor Odesláno 6. prosinec 2009 Nie nezabudol, ked sme uz pri tom, zmerajte mi to niekto, prosiiiiim:aut Citovat
domikra Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 ja můžu taky?:mad:ja tam mám ale 13-ky [upravil dne 13/12/09 domikra] Citovat
Qcko Odesláno 6. prosinec 2009 Autor Odesláno 6. prosinec 2009 No asi ano, vonkajsi obvod pneu by mal byt rovnaky, mas vyssi profil, nie? Skus, ked tu bude viac cisel, tak si to nejako zpriemerujem:aut Citovat
domikra Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Původně zaslal: domikra ja můžu taky?:mad:ja tam mám ale 13-ky [upravil dne 13/12/09 domikra] tak to vypadalo,když jsem je mněl ja:roker naměříl jsem 7,6mm dnes:aut [upravil dne 14/12/09 domikra] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.