Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci si pořídit satelit a protože nechci kupovat toto zařízení v markétech, obracím se na všechny, kdo mají co s montáží satelitů společného. Jednalo by se o montáž pro 2 televizory s tzv. základními programy - Čt1,2, 4, 24 apod. a další nabídkou, někde v rozumné dostupnosti k Opavě. Vánoce jsou na krku.

[upravil dne 4/12/09 Otan]

Odesláno

Dolly díky, vím o tomto příspěvku, mám jej schovaný, ale mi jde spíše o šikovného pracanta, který mi satelit nabídne i s montáží.:papa:papa

Odesláno

Přemo a nemáš na něj náhodou i mailovou adresu? 30 let jsem v Krnově bydlel, tak k němu mám velmi blízko. Pokud mail nemáš, samozřejmě mu zavolám. Díky, dobrá zpráva.:potlesk:potlesk

Odesláno

Já se jmenuji Přema...... ano je to u Hyperky ale u hlavní cesty směrem na Opavu, je tam na výloze reklama na Czechlink.......poslední obchudek v prvním baráku ale jaký šrom nevím.....

Odesláno

Jo satelity montuju s kamaradem, kdyz mi to dovoli cas... Nevim sice moc ladit, to dela on, takze ja jen nejake pomocne prace :)

Ted sme delali domek s 2 TV ...

80 Cm elipsova antena hlinik

3x konventor, 1x Astra 19,5, 1x Astra 23,2 a 1x Intelsat 1

2x Disek

2x Showbox Platinum S300

1x Karta Skylink (ve vasem pripade asi Czechlink)

Propojovaci kabel 4 zilovy

2x koncovka RS232

+ koaxial, a koncovky :)

Showbox sa nam tusim overil najlepsie, v nizkych cenach, vela muziky, samozrejme ma aj nahravanie na USB, vstup na 2 karty, neni hlucny, pekny cierny, a teda zatial klop klop, vobec sa nekazi.

Softy na nete su ...

Daju sa samozrejme prepojit 2 boxi kablom 4 zilovym , tj staci kupit 1 kartu...

3 druzicu intelsat chytame kvoli ... to sa sem nepise. Ked tak SZ ...

Odesláno

Ono zalezi, co od toho ocekavas, co od toho chces.

Ked chces klasickou konvencni antenu 60 Cm s plechu, staci ty jeden konventor na jednu astru, jedna karta, a dva nejlevnejsi boxi co sa daju prepojit, tak to vyjde cca na material. Nevim jak ste na tom s cenama tehle veci v CR.

Ale to nejlevnejsi se ne vzdy nejvic vyplaci, takze ja takove lacne zostavy urco nedoporucuju...

Radsi prisetrit a udelat pak, potom budes mit s kvalitnimi vecami pokoj ...

Odesláno

Open sat som este nemontoval.

Najskor sme davali OpenBox, a teraz ShowBox, je dobry na Digi TV :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...