pierre1986 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 zdravim,dneska jsem chtěl změřit hustotu chladící kapaliny a jak jsem ponořil hustoměr uvolníla se ta špička s gumy na sani vody a sjel mi tam i ten teploměr,zajímalo by mě co se může stát když to tam zůstane,mě to totiž nejde vyndat:grr:myslim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Pokial to nic neucpha, tak v podstate nic ? Neviem.. Ked bude voda riadne ohriata, neviem co to bude robit dlhodobo s tym plastom nebo gumou, ci to pak nezasere chladiaci okruh... V kazdom pripade by som to urcite vybral, a neriskoval. Kdyz nic ine, tak chladic ven, a rovno das novou nemrzku ... Alebo to s necim skus vybrat... Citovat
pierre1986 Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 takže kdybych nechal vyměnit vodu,tak by to mělo pomoct,protože já se ji zrovna chystal nechat vyměnit.vyndat to bohužel nejde,nedostanu se tam:( Citovat
Qcko Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Ak si ides dat vymenit kvapalinu, tak chladic v pohode vyberu a hned ti ho j vycistia a mas pokoj;) Hold, ked su ruky kopyta.... Citovat
pierre1986 Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 nojo:Dtak díky,snad bude všechno v pohodě Citovat
dolly1010 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Tak to je pešek Určitě vytáhnout. Nebylo by moc dobrý, kdyby se v tom rozbil. Páč v tom hustoměru jsou malý kovový kuličky. Citovat
wooody Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 jak to řiká můj otec když je hlava blbá, potom trpí celý tělo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.