DENISXXX Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Cus,mam 306 96\' 2.0,hrozne mi to na dalnici plave,hlavne v tahlych zatackach mi to ujizdi,ty velky silentbloky na zadni naprave jsem vymenil,to odstranilo klepani,ale plavani nic moc.to plavani je otazka zadni napravy?? nebo treba jsou na predni naprave vyklepany cepy nebo tak neco.?zadni naprava mi nelezi,ani nemam kola do A nebo tak neco.(nafoukla kola a vyvazena jsou spravne),dekuji za jakekoli odpoved,dik Citovat
dolly1010 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 A vrže ti to? Máš maznice? Může to bejt nějakej kloub Citovat
DENISXXX Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 ja bych rekl ze ne,vrzou mi spis pera kdyz vystupuju,jinak sem se zadneho vrzani nevsim,nevim jestli mam maznice:-( Citovat
jakub106GTI Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 a předek jak vypadá co čepy a silentbloky na ramenou???mě auto plavalo když jsem měl špatné právě toto. zadek nevim jestli by nějak extra dělal to že by plavalo protože na zx jsem měl zadek ko ale neplavalo to Citovat
jojtik Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Nemas prdnuty kord v pneumatike? (moj pripad plavania). Citovat
Qcko Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Zameraj sa na prednu cast auta, vzadu ti nema co take sposobovat plavanie (este mozno pneu, ale to by si aj videl po ich obhliadke)... ako su na tom napriklad predne stabilizacne tycky, kedy si ich naposledy menil? Citovat
DENISXXX Odesláno 30. listopad 2009 Autor Odesláno 30. listopad 2009 stabil. tycky mam pul roku nove,zkusim jeste kouknout na tu predni napravu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.