Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

New interiér XS+vyšší level s koženkou na dveřích!

Recommended Posts

Odesláno

Tam je Rožnov pod Radhoštěm. Kolik by stály přední nevím. Ani nevím jestli by je prodal zvlášť (spíš ne), ale za komplet sedačky chtěl 2500,-.

Odesláno

RpR, to mam kusok:o ... no toto, 2500Kc za komplet sedacky hovoris, hmm to znie zaujimavo a mam v hlave vianocneho chrobaka...poslal by si mi do SZ kontakt??? Popytal by som sa ho na tie sedacky, po bocnom vedeni tuzim dlho, nevedel som ze sa daju zohnat takto relativne lacno, ak by ich mal z 5dv, tak parada, zmenil by som plany a pokracoval s interierom:roker

A co sa tyka kvality, nie su nejake vysedene, alebo nevrzgaju??? (moja totizto hej, ma uz svoje nasedene:fnuk)....

...diky za odpovede:papa

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Luxusně vypadají ty tapece aj sedačky. Tobě zbyly aj nejaké další tapecy? Já bych je aj potřeboval vyměnit, jsou nejaké vybydlené, akorát mám old model, ale to asi pasuje.

Odesláno

Mám volné sedačky i s tapecama viz první fotka na první stránce. Měl jsem druhé tapecy k novým sedačkám, ale byly dodrbané, tak jsem je trošku předělal.

Odesláno

jojo už abych taky něco začal dělat, chtěl sem se taky pustit do čalounění ale pak přišli tuhý mrazi, garáž nemam takže je to takový těžký...ale jen nechápu prečo si to rozebíral úplně ty tapeci...sak za ty plasty se to ppěkně zastrkat šroubovákem?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...