Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Před nedávnem mě někdo žádal o foto mých zadních světel kam jsem dodával led , jak jste na to vy ostatní ukažte i svá světla v případě kupovaných třeba i s odkazem na místo,kde koupit ať je někaká inspirace.

Odesláno

Tu fotku musíš taky zmenšit. Je tu omezení velikosti myslím na 150kB ;)

Optimální velikost pro fórum je 640x480, nebo maximálně 800x600pixelů

[upravil dne 29.11. 09 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Tu fotku musíš taky zmenšit. Je tu omezení velikosti myslím na 150kB ;)

Optimální velikost pro fórum je 640x480, nebo maximálně 800x600pixelů

[upravil dne 29.11. 09 dolly1010]

tak to som zabudol

Odesláno

tak to je hodne pecka, chtel jsem to udela na 306, ale to cervene prekryti nejde oddelat od parabol a lamat se mi to nechce, skoda! ale jinak fakt pecka!

Odesláno

to by chtělo je to pecka u mě to je dobrý,ale v noci,nechtěl jsem moc provokovat a v noci je to fajný.Ještě přemejšlim o odporu aby to svítilo míň,ale fakt nevím.Jdu teď na přední světla,tak foto vložím.

Odesláno

Tak uz jsem to instaloval i na Octavku

181120091679.jpg

jinak ted uz je mam udelany jako dvouvlaknovou zarovku. Sviti malinko min a pri brzde se rozsviti na maximu. Jinak postup byl nasledovny.

Koupil jsme led pasek z vykonnovych SMD led diod. Cena 750Kc za 2,5m pasku. Ten se sklada z modulu, takze se necha zastrihnout na pozadovanou delku.

ledl.jpg

pokud by nechto chtel usetrit a koupit led pasky z AUKRA tak ta svitivost je uplne miziva a hlavne zivotnost je o dost mensi.

Pasky jsem nastrihal na pozadovanou delku. Pomoci vterinoveho lepidla jsem tento pasek prilepil na vnitrni stranu svetla. Staci jenom kapicka mezi diody a pasek drzi. Pasky jsem propojil tenkym kablikem.

Pak jenom pripojit na originalni konektor v aute a je hotovo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...