Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co se týká přečalounění ti neporadím, ale do 5-ti dvířka asi ee. Předek asi jo, ale zadek tam nedáš a navíc nemá sklápění. Počkej na další názory.

Odesláno

Woody to des do te 306 ky uplne oddelat zadni repro zastavbu ?

Ja nevim, ale do 3 dvirka by sem si nic takoveho asi nedal, jelikoz bych se nemnel dostat ani jak dozadu bez prelizani neceho, kdyz mi treba neco upadne pod sedacku ...

Inak zadni lavice by mala byt uplne stejna medzi 3 dvirkem, 5 dvirkem, sedanem a breakem. Tak mozna i medzi kabriem ...

Odesláno

rozhodne neni, zadni operna cast na zada je uz 5dverka a sedana v hornich rohach uzsi nebo sirsi, ted jsme na to koukali s grimxem a urco tam v jednom pripade vznikne mezera

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Woody to des do te 306 ky uplne oddelat zadni repro zastavbu ?

Ja nevim, ale do 3 dvirka by sem si nic takoveho asi nedal, jelikoz bych se nemnel dostat ani jak dozadu bez prelizani neceho, kdyz mi treba neco upadne pod sedacku ...

Inak zadni lavice by mala byt uplne stejna medzi 3 dvirkem, 5 dvirkem, sedanem a breakem. Tak mozna i medzi kabriem ...

já ji nebudu oddeělávat, zatim tam žádnou nemám ale bude tam, a bude zabírat celej kufr, takže mě sklápění seaček nějak netrápí....

Odesláno

Ach jo, ja sem byl v tom, ze mas 3 dvirko, a ze das dopredu nesklapatelne sedacky :) Sry :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...