Kloub Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 bude sedět volant ze starého modelu míčka do new modelu obyč??? myslím tím trn na blinkry;) Citovat
jodua Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 No i kdyby ne, tak ten krouzek ze staryho modelu sundas (nejdrive odstranis pojistny krouzek) a pak ho nasadis na novy volant. Ja to tak delal taky. Behem jedne minuty hotove Citovat
Dundee Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Přesně tak, je potřeba vyměnit ten jazýček na vypínání blinkrů, jinak volant sedí (mám Mi/T 16, GTi volant ve svym, jen v béžový kůži a od výroby;)) Citovat
Kloub Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 tak volant nepasuje, v new modelu je menší ta plastová díra okolo blinkrů a stěračů, budu ju muset zvětšit aby se krásně vlezla nába, jinak tisícihran sedí, a ještě jsem musel přehodit trn na blinkry ale s tím jsem počítal:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.