deeper Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Hoj klucííííííííí mam na vás dotázek ))))) onehdá mi vyhořelo relátko (díky oddie) auto bylo u nějakýho patlala kterej to sice rozběhal ale od té doby se mi auto přechlastává za jízdy, v kabině smrdí benzín a spotřeba je skoro 20 na 100 při klidný jízdě do těch 4000 otáček. Svíčky jsou nové, výfuk těsní a paliváč a všechny ostatní filtry jsou dobré. jediný s čím byl předtím problém bylo držení otáček za studena asi klapka, ale i tak to jezdilo do těch 10l. Teď mi to za studena chcípá a za tepla jsou otáčky na volnoběh kolem 2tis víte někdo co s tím. Nevím jestli jsou dobře zapojené svíčkové kabely, ale asi jo protože to jezdí normálně na 4 válce a nevím jestli nejsou prohozené hadičky od vstřikování do GTI???? Nic jiného mě nenapadá, dá se tam někde štelovat přívod paliva?????? Je to 1,9 GTI r.v. 88 Díky všem za ochotu Citovat
deeper Odesláno 15. srpen 2004 Autor Odesláno 15. srpen 2004 To nikoho z vás nic nenapadá????? No tak navrhněte aspoň něco, já už nefim co s tim Citovat
Petano Odesláno 15. srpen 2004 Odesláno 15. srpen 2004 A co rika pocitac? A jak je na tom labmda A jeste zkontroluj vstriky jestli ti to kolem nich nefuci (tesneni) Citovat
voštík Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 nevim to jiste, ale mozna by pomohlo seridit CO. To se dela sroubkem na vaze vzduchu. Obcas byvo pod krytkou, ktera se musi vydloubnout. Jenze tohle jen tak od oka neudelas, chce to zajet nekam, kde delaji emise. Citovat
deeper Odesláno 22. srpen 2004 Autor Odesláno 22. srpen 2004 Díkes za rady zkouknu všechno, to CO neni blbej nápad, vůbec jsem o tom šroubu nevěděl Citovat
Edmonton Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 Mam opacnej problem, pri zahrati motoru se mi na volnobeh otacky krouti mezi cca 400-900, malem to vzdycky chcipne. Kdyz je studenej, pohoda, klidek, trosku ho rozhicuju a zacnou kolisat otacky. Zkouseli vahu vzduchu, ale nic. Ten muj motor nikdo nejak neumi seridit(1.9 GTI r.87, 76 kW), tak kdyz nekoho najdes, tak dej rozhodne vedet. Good luck Citovat
Luger Odesláno 23. srpen 2004 Odesláno 23. srpen 2004 U formana jsem zažil tentýž (ten první) problém a byl to mikrospínač uvolněného plynu (volnoběhu)... Citovat
deeper Odesláno 26. srpen 2004 Autor Odesláno 26. srpen 2004 2 Luger a gde ten majkrospínač najdu????????:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.