bapek Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 dobry den peugeotaci, mam dotaz:mam 1.6 hdi 80kw a debilni fap tam je taky....a ted k problemu kdyz vytacim motor at uz na prazdno nebo v zaberu tak mi to na 3 tisicich zasekne 1-3 to skubne a tak to jde teprve pres 3tisice a navic je to auto line a nechce moc tahout jako by tam nebylo turbo ale pritom je slyset jak piska..Uz se s tim nekdo setkal nebo nevite co s tim? a navic mi pri staru nesviti kontrolky mazani a dobijeni taky nejaka rada? za pripadne odpovedi predem dekuji Citovat
Matuzalem401 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Na diagnostzke si uz bol ?Ak to ma nejaky problem vacsinou ide vykon dole . Citovat
bapek Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 byl ale jediny co tam je je zhaveni...asi pry 1 vadny zhavic ale to by snad nemelo mit vliv na vykon [upravil dne 15/11/09 bapek] Citovat
rasond Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Ja mám už 2 roky 1 žhavič nefunkčný a motor chodí bez problémov aj štartuje v silných mrazoch bez problémov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.