voštík Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Jen si klidne vyparkujte docela dobrej hlavolamek : http://www.motorhome.cz/news/index.php?module=pnFlashGames&func=display&id=15 Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Dost dobrý!:D;):papa PS: hraju si a fotky nikde, jdu na to!:papa Citovat
voštík Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 toz Level 4 jest epo haluzi nejak dam, ale 5 to uz je na me silny kafe. teda ne ze by se mi s tim chtelo travit cele dopoledne. Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Nějak mi to nejde, nevim jak se zaregistrovat, ale kouknul jsem hned kousek vedle na tu novou Octávku combi a docela se jim povedla, co říkáte?! Citovat
Majkie Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Dobrá lampárna... Škoda, že na to není víc času.. Citovat
Majkie Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem Operator Nějak mi to nejde, nevim jak se zaregistrovat, ale kouknul jsem hned kousek vedle na tu novou Octávku combi a docela se jim povedla, co říkáte?! Jsem ani nepozdravil, co?? Inu, mě se ty nový Octávky líběj moc... A ta nová Combi je věru krásný vůz... Moc hezká. Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Pěkně jen víc lidí ze SM kraje, budem taky dělat vlastní sleziny. Třeba vždycky u někoho, až dostavím:D:D, příští rok, tak vás pozvu k sobě, uděláme spařku, myslím že i místa bude dost.:D;):papa:papa Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem Majkie Napsán autorem Operator Nějak mi to nejde, nevim jak se zaregistrovat, ale kouknul jsem hned kousek vedle na tu novou Octávku combi a docela se jim povedla, co říkáte?! Jsem ani nepozdravil, co?? Inu, mě se ty nový Octávky líběj moc... A ta nová Combi je věru krásný vůz... Moc hezká. ...no nejsou úplně k hovnu! Co ty, koukám, že už sis pořídil ikonku (móóóc pěkná), tak teď už jen to autí, what? Nebo už drandíš? Citovat
Majkie Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem Majkie Napsán autorem Operator Nějak mi to nejde, nevim jak se zaregistrovat, ale kouknul jsem hned kousek vedle na tu novou Octávku combi a docela se jim povedla, co říkáte?! Jsem ani nepozdravil, co?? Inu, mě se ty nový Octávky líběj moc... A ta nová Combi je věru krásný vůz... Moc hezká. ...no nejsou úplně k hovnu! Co ty, koukám, že už sis pořídil ikonku (móóóc pěkná), tak teď už jen to autí, what? Nebo už drandíš? Ba ne, ještě nedrandím. Ale s bábi jsem již domluven. Teď bohužel nemám dost času zafičet až na Dobříš. Peňáze ještě taky nejsou úplně v kupě. Chci jí to raději dát najednou, páč s ní nejsou lehký takový kšefty. Ale je to na dobrý cestě. Viděl bych to tak na záři. Tak zatím jsem ve fázi psychické přípravy na svobodnější žívot bez jízdních řádů.... Citovat
Majkie Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem lexa Pěkně jen víc lidí ze SM kraje, budem taky dělat vlastní sleziny. Třeba vždycky u někoho, až dostavím:D:D, příští rok, tak vás pozvu k sobě, uděláme spařku, myslím že i místa bude dost.:D;):papa:papa No jasně. Kde slavíš?? Taky o tom uvažuju. Do budoucna. Tak 5-7 let a jdu na to. Montérky už mám. Což je dobrý základ... No, není-liž pravda?? Je dobrý, že je tu někdo z okolí kdo ví kam pro něco na pažouta zajít... Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Neslavím vrážím do toho prachy a přestavuju respektive renovuju, koupil jsem starou pálku, jako ostatně kromě manželky vše, a teď po dodělání se tam chci nastěhovat. Je to Zbyslavice 46, 11-13 km od Ostravy. Teď to jde pod střechu.:papa PS: Co zase s tou novou Odstávkou, mě s volantem taky poslali na SHADE club, tak ALOU. [Editován dne 12/8/04 lexa] Citovat
Majkie Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Jéé, už mi přibyla hvězdička!!! Napíšu na to ódu: Jak už asi všichni vidí, vědí, mně zjevuje se: \"mám víc než deset odpovědí\". Už nejsem žádný \"nováček\", leč na chodníku stále stoupám do sraček. Ptáš se proč to píšu? Přemýšlíš? Páč daleko je na Dobříš. Jak se těším nemáš tuchu, až pažouta mít budu doma v suchu. Až nebudu si boty svinit, leč v garáži s leš?ěnkou se činit... Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 hele básnické střevo. DOST dobrý!:D;):papa Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem Majkie Jéé, už mi přibyla hvězdička!!! Napíšu na to ódu: Jak už asi všichni vidí, vědí, mně zjevuje se: \"mám víc než deset odpovědí\". Už nejsem žádný \"nováček\", leč na chodníku stále stoupám do sraček. Ptáš se proč to píšu? Přemýšlíš? Páč daleko je na Dobříš. Jak se těším nemáš tuchu, až pažouta mít budu doma v suchu. Až nebudu si boty svinit, leč v garáži s leš?ěnkou se činit... No je fakt, že ses tu na to vrhnul poměrně dost zuřivě, za chvíli, tímto stylem, budeš mít milión hvězdiček a bude z tebe generál!!! :o;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.