Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Operator

Nějak mi to nejde, nevim jak se zaregistrovat, ale kouknul jsem hned kousek vedle na tu novou Octávku combi a docela se jim povedla, co říkáte?!

Jsem ani nepozdravil, co?? Inu, mě se ty nový Octávky líběj moc... A ta nová Combi je věru krásný vůz... Moc hezká.

Odesláno
:D Pěkně jen víc lidí ze SM kraje, budem taky dělat vlastní sleziny. Třeba vždycky u někoho, až dostavím:D:D, příští rok, tak vás pozvu k sobě, uděláme spařku, myslím že i místa bude dost.:D:D;):o:P:papa:papa
Odesláno
Napsán autorem Majkie

Napsán autorem Operator

Nějak mi to nejde, nevim jak se zaregistrovat, ale kouknul jsem hned kousek vedle na tu novou Octávku combi a docela se jim povedla, co říkáte?!

Jsem ani nepozdravil, co?? Inu, mě se ty nový Octávky líběj moc... A ta nová Combi je věru krásný vůz... Moc hezká.

...no nejsou úplně k hovnu! Co ty, koukám, že už sis pořídil ikonku (móóóc pěkná), tak teď už jen to autí, what? Nebo už drandíš? :papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem Majkie

Napsán autorem Operator

...no nejsou úplně k hovnu! Co ty, koukám, že už sis pořídil ikonku (móóóc pěkná), tak teď už jen to autí, what? Nebo už drandíš? :papa

Ba ne, ještě nedrandím. Ale s bábi jsem již domluven. Teď bohužel nemám dost času zafičet až na Dobříš. Peňáze ještě taky nejsou úplně v kupě. Chci jí to raději dát najednou, páč s ní nejsou lehký takový kšefty. Ale je to na dobrý cestě. Viděl bych to tak na záři. Tak zatím jsem ve fázi psychické přípravy na svobodnější žívot bez jízdních řádů....

Odesláno
Napsán autorem lexa

:D Pěkně jen víc lidí ze SM kraje, budem taky dělat vlastní sleziny. Třeba vždycky u někoho, až dostavím:D:D, příští rok, tak vás pozvu k sobě, uděláme spařku, myslím že i místa bude dost.:D:D;):o:P:papa:papa

No jasně. Kde slavíš?? Taky o tom uvažuju. Do budoucna. Tak 5-7 let a jdu na to. Montérky už mám. Což je dobrý základ... No, není-liž pravda?? Je dobrý, že je tu někdo z okolí kdo ví kam pro něco na pažouta zajít...

Odesláno

Neslavím vrážím do toho prachy a přestavuju respektive renovuju, koupil jsem starou pálku, jako ostatně kromě manželky vše, a teď po dodělání se tam chci nastěhovat. Je to Zbyslavice 46, 11-13 km od Ostravy. Teď to jde pod střechu.;):o:papa

PS: Co zase s tou novou Odstávkou, mě s volantem taky poslali na SHADE club, tak ALOU.

[Editován dne 12/8/04 lexa]

Odesláno

Jéé, už mi přibyla hvězdička!!!

Napíšu na to ódu:

Jak už asi všichni vidí, vědí,

mně zjevuje se: \"mám víc než deset odpovědí\".

Už nejsem žádný \"nováček\",

leč na chodníku stále stoupám do sraček.

Ptáš se proč to píšu? Přemýšlíš?

Páč daleko je na Dobříš.

Jak se těším nemáš tuchu,

až pažouta mít budu doma v suchu.

Až nebudu si boty svinit,

leč v garáži s leš?ěnkou se činit...

Odesláno
Napsán autorem Majkie

Jéé, už mi přibyla hvězdička!!!

Napíšu na to ódu:

Jak už asi všichni vidí, vědí,

mně zjevuje se: \"mám víc než deset odpovědí\".

Už nejsem žádný \"nováček\",

leč na chodníku stále stoupám do sraček.

Ptáš se proč to píšu? Přemýšlíš?

Páč daleko je na Dobříš.

Jak se těším nemáš tuchu,

až pažouta mít budu doma v suchu.

Až nebudu si boty svinit,

leč v garáži s leš?ěnkou se činit...

No je fakt, že ses tu na to vrhnul poměrně dost zuřivě, za chvíli, tímto stylem, budeš mít milión hvězdiček a bude z tebe generál!!! :D:o;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...