Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj jake pasujou na 306tky třmeny a od jakeho vyrobce jsou nejlepší ? Jde mi o nějaky lepší brzdny učinek než je seriově na moji kaře...Nebranim se třmenum z uplně jinych auta hlavně když vše bude pasovat :roker děkuji za vaše rady :mrk

Odesláno

Nestacilo by ti spravit nove brzdy? Ak to chces na 1.4, tak ta brzdi az az, ak tak investuj do lepsich platniciek a kvalitnejsieho kotuca, ale menit strmene netreba si myslim:roll

Odesláno
Původně zaslal: jiri.koz

Ahoj jake pasujou na 306tky třmeny a od jakeho vyrobce jsou nejlepší ? Jde mi o nějaky lepší brzdny učinek než je seriově na moji kaře...Nebranim se třmenum z uplně jinych auta hlavně když vše bude pasovat :roker děkuji za vaše rady :mrk

Zkus dát nejdříve na zadek kotoučovou nápravu a uvidíš ten rozdíl.Jinak mám kdyžtak třmeny z 306 HDi

Odesláno

No s 75 konskymi silami neviem teda...v pohode tie brzdy ubrzdia auto bezpecne a dost rychlo aj v 150km/h a rychlejsie sa s nim aj tak uz dobre nejazdi:roll

A mas ABS??? Resp. ak mas tie tenke kotuce (nechladene), tam by som to mozno este pochopil:)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No s 75 konskymi silami neviem teda...v pohode tie brzdy ubrzdia auto bezpecne a dost rychlo aj v 150km/h a rychlejsie sa s nim aj tak uz dobre nejazdi:roll

A mas ABS??? Resp. ak mas tie tenke kotuce (nechladene), tam by som to mozno este pochopil:)

Nemam ABS ale jde o to že časem tam pujde jiny motor tudíž si to chci naddimenzovat :) jsou v nějaky silnější 306 4-písty ?

Odesláno

podle výkonu motoru jsou je i brzdový systém a také techničák,jestli tam chceš davát silnější motor,tak potřebuješ vykonnější brzdy a taky upravu v techničáku,ale to není vše,k tomu navazují i další tachnické parametry,průměr brzdových kotouču,zadní brzdové bubny,resp.kotouče atd...neni to tak jednoznačné

Odesláno
Původně zaslal: domikra

podle výkonu motoru jsou je i brzdový systém a také techničák,jestli tam chceš davát silnější motor,tak potřebuješ vykonnější brzdy a taky upravu v techničáku,ale to není vše,k tomu navazují i další tachnické parametry,průměr brzdových kotouču,zadní brzdové bubny,resp.kotouče atd...neni to tak jednoznačné

Já jsem předělal 1,4 na S16.Vím o co jde a neni to sranda:myslim

Odesláno

to sice jo. ale když budeš mit vetší brzdy tak zastaviš o par sekud a metru dřív a toto někdy hraje duležitou roli;)

menil jsem brzdy z 260 mm na 283 mm a nemužu si to vynachvalit ;)

kdo nevyzkouší nepochopi;)

[upravil dne 13.11.2009 čakom]

Odesláno

Nemam ABS ale jde o to že časem tam pujde jiny motor tudíž si to chci naddimenzovat :) jsou v nějaky silnější 306 4-písty ?

to maš zase z nejakeho tuning časopisu!na každem brzdiči je jen jeden píst!kolik jich tam chceš-12 nebo dvacet:potlesk
Odesláno

čakom: ja nehovorim ze nie, mas pravdu, je to len poznat ked sa vzadu vymenia bubny za kotuce, je to luxus, aj tych 23 mm naviac je super, to vsetko beriem, ale nejako mi to nepasuje k tej 1.4, uz len kvoli hmotnosti proste, inak s tebou plne suhlasim:super

Odesláno

ty zadni kotouče schvaluju :-P mimochodem co je lepší ...Přestavba napravy nebo si sehnat už kotoučovou ?

sežeň rovnou kotoučovou,je to jednodušší.:D

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...