jiri.koz Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Ahoj jake pasujou na 306tky třmeny a od jakeho vyrobce jsou nejlepší ? Jde mi o nějaky lepší brzdny učinek než je seriově na moji kaře...Nebranim se třmenum z uplně jinych auta hlavně když vše bude pasovat děkuji za vaše rady Citovat
Qcko Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Nestacilo by ti spravit nove brzdy? Ak to chces na 1.4, tak ta brzdi az az, ak tak investuj do lepsich platniciek a kvalitnejsieho kotuca, ale menit strmene netreba si myslim:roll Citovat
marty777 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: jiri.koz Ahoj jake pasujou na 306tky třmeny a od jakeho vyrobce jsou nejlepší ? Jde mi o nějaky lepší brzdny učinek než je seriově na moji kaře...Nebranim se třmenum z uplně jinych auta hlavně když vše bude pasovat děkuji za vaše rady Zkus dát nejdříve na zadek kotoučovou nápravu a uvidíš ten rozdíl.Jinak mám kdyžtak třmeny z 306 HDi Citovat
kovi306 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 hh kolik koní máš v tej 1.4?? já si myslim že na 1.4 ti stačí bohatě ty seriový, na co to tak potřebuješ?? :D:D Citovat
domikra Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 ja si myslím taky,že na tu naší 1.4-ku stačí to co tam je...zbytečný vyhazovaní peněz,za něco co nevyužiji...můj názor:bojim Citovat
čakom Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 nikdy neviš kdy se ti můžou hodit větší brzdy Citovat
Qcko Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 No s 75 konskymi silami neviem teda...v pohode tie brzdy ubrzdia auto bezpecne a dost rychlo aj v 150km/h a rychlejsie sa s nim aj tak uz dobre nejazdi:roll A mas ABS??? Resp. ak mas tie tenke kotuce (nechladene), tam by som to mozno este pochopil:) Citovat
jiri.koz Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko No s 75 konskymi silami neviem teda...v pohode tie brzdy ubrzdia auto bezpecne a dost rychlo aj v 150km/h a rychlejsie sa s nim aj tak uz dobre nejazdi:roll A mas ABS??? Resp. ak mas tie tenke kotuce (nechladene), tam by som to mozno este pochopil:) Nemam ABS ale jde o to že časem tam pujde jiny motor tudíž si to chci naddimenzovat jsou v nějaky silnější 306 4-písty ? Citovat
domikra Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 podle výkonu motoru jsou je i brzdový systém a také techničák,jestli tam chceš davát silnější motor,tak potřebuješ vykonnější brzdy a taky upravu v techničáku,ale to není vše,k tomu navazují i další tachnické parametry,průměr brzdových kotouču,zadní brzdové bubny,resp.kotouče atd...neni to tak jednoznačné Citovat
Qcko Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 A samozrejme priemery capov, tuhost pruzin, ine tlmice, vacsie kolesa atd... No vela stastia s projektom:cool: Citovat
marty777 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: domikra podle výkonu motoru jsou je i brzdový systém a také techničák,jestli tam chceš davát silnější motor,tak potřebuješ vykonnější brzdy a taky upravu v techničáku,ale to není vše,k tomu navazují i další tachnické parametry,průměr brzdových kotouču,zadní brzdové bubny,resp.kotouče atd...neni to tak jednoznačné Já jsem předělal 1,4 na S16.Vím o co jde a neni to sranda:myslim Citovat
čakom Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko No s 75 konskymi silami neviem teda...v pohode tie brzdy ubrzdia auto bezpecne a dost rychlo aj v 150km/h a rychlejsie sa s nim aj tak uz dobre nejazdi:roll to sice jo. ale když budeš mit vetší brzdy tak zastaviš o par sekud a metru dřív a toto někdy hraje duležitou roli;) menil jsem brzdy z 260 mm na 283 mm a nemužu si to vynachvalit kdo nevyzkouší nepochopi;) [upravil dne 13.11.2009 čakom] Citovat
EXI.60 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: jiri.koz Původně zaslal: Qcko No s 75 konskymi silami neviem teda...v pohode tie brzdy ubrzdia auto bezpecne a dost rychlo aj v 150km/h a rychlejsie sa s nim aj tak uz dobre nejazdi:roll A mas ABS??? Resp. ak mas tie tenke kotuce (nechladene), tam by som to mozno este pochopil:) Nemam ABS ale jde o to že časem tam pujde jiny motor tudíž si to chci naddimenzovat jsou v nějaky silnější 306 4-písty ? to maš zase z nejakeho tuning časopisu!na každem brzdiči je jen jeden píst!kolik jich tam chceš-12 nebo dvacet:potlesk Citovat
jack 306 Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 jo jenže když dá prvné třmeny tak bude mít na každé straně 2pístky ne? Citovat
jack 306 Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 jo jenže když dá prvné třmeny tak bude mít na každé straně 2pístky ne? Citovat
Qcko Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 čakom: ja nehovorim ze nie, mas pravdu, je to len poznat ked sa vzadu vymenia bubny za kotuce, je to luxus, aj tych 23 mm naviac je super, to vsetko beriem, ale nejako mi to nepasuje k tej 1.4, uz len kvoli hmotnosti proste, inak s tebou plne suhlasim:super Citovat
kovi306 Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 za prví by si měl dát koutočovou na zadek a pak kdyby ti to nestačilo tak přemejšlet nad předkem :D:D:D:bacha Citovat
jiri.koz Odesláno 14. listopad 2009 Autor Odesláno 14. listopad 2009 ty zadni kotouče schvaluju :-P mimochodem co je lepší ...Přestavba napravy nebo si sehnat už kotoučovou ? Citovat
marty777 Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: jiri.koz ty zadni kotouče schvaluju :-P mimochodem co je lepší ...Přestavba napravy nebo si sehnat už kotoučovou ? sežeň rovnou kotoučovou,je to jednodušší. Citovat
Guest javl Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Ja zháňam strmen na predne lave koleso (BENDIX), dalo by sa? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.