Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Mam zlu spravu...

Prave mi volala policia ze mi bolo odcudzene coupe.

Neviem viac podrobnosti, utekam tam.

Sekať ruky, stínať hlavy, žiadne prevýchovy:bacha:bacha:bacha to by sa ušetrilo peňazí:roker. Cítim s tebou a ak to bude aspoň troška možné tak príď hoci aj s niekym druhým ak bude niekto ochotný ťa vziať. Prídeš na iné myšlienky aj keď vidieť že všetci sú na svojich autách a ja nie nieje príjemné. Ale nič to, všetko bude len mi nebudeme a tak nepremeškaj príležitosť... Na zlepšenie nálady bude BONUS:mrk:mrk:mrk:papa

Odesláno

to Y2k:1. neblázni najlepšie sa odreaguješ a postažuješ s priateľmi čo si myslím že sme.

2. vieš si predstaviť tu super trojku 405-tiek na fotke? - bez teba to nejde

3. utiecť sa dá aj na 405-ke

prosím (požičam ti deti určite zabudneš na starosti)

Odesláno
Původně zaslal: mirec307break

Možno sa pridám aj Ja, ale zatial nič nieje isté. Keď to vyjde tak sa pridám v TT na Trstínskej.

Aké možno ? spoznal by si človeka ktorý tvrdí že ked človek chce tak sa zariadi.

tak chceš alebo nechceš?

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: gedu

aj to je možné ale potom by sme spravili prekvapenie štrvtovi:bacha:D

hejjj hoši :cool: nechajtesa prekvapit:D

nazdar Peťoťácka pospolitosť, Doteraz som bol v práci(až dva dni), no žasnem. toho sa tu už popísalo, mám čo čítať.

To prekvapenie asi bude že skúsi kolko peugeotov sa mu zmestí do dvora:D:D:D:D.

Pri tej tabulke s číslami ste si nikto nevšimo že tú osmičku má Lubk0?:P (na konci za číslom:D:D:D)

Y2K, je mi to lúto :fnuk

Mirec307 nerozmýšlaj, takúto šancu už mať nebudeš, já tiež si to nenechám ujsť, no len max. do 18:00, mám nočnú a nechcel mi to nik zameniť.

Odesláno

Páni mám taký návrh. Čo keby sme na zraze hlasovali za Pastorka ako slovenského zástupcu vedenia klubu? Začal to medzi prvými, organizuje, pomáha organizovať zrazy. atď. Len ma to napadlo, väčšinou ho tu poznáme, no ako zástupcu slovenskej časti si ho viem predstaviť. Čo vy nato?

Odesláno

No k návrhu jkmtrnava sa prikláňam. Ale posledný hlas budú mať aj tak zástupcovia v CZ. Ale naše názory by ich mali zaujímať. A ešte mám jeden dôvod býva kúsok odomna.:pastorek máš môj hlas.

K parkovaniu na zraze: bolo by to super keby sme boli podla typov.;);):):);):)

Odesláno
Původně zaslal: kaper

No k návrhu jkmtrnava sa prikláňam. Ale posledný hlas budú mať aj tak zástupcovia v CZ. Ale naše názory by ich mali zaujímať.

Ono myslel som to aj tak že by z neho bol tzv. \"styčný dôstojník\" s vedením, ved dôvod sa vždy najde( marko 306 to može vysvetliť čo to je :mrk) tak zástupci CZ by mohli súhlasiť.

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

Páni mám taký návrh. Čo keby sme na zraze hlasovali za Pastorka ako slovenského zástupcu vedenia klubu? Začal to medzi prvými, organizuje, pomáha organizovať zrazy. atď. Len ma to napadlo, väčšinou ho tu poznáme, no ako zástupcu slovenskej časti si ho viem predstaviť. Čo vy nato?

Pastorka?????:mrk:mrk:mrk

JASNE :potlesk:super:D

Odesláno

Durko : Pridi zajtra s PetromTN a uvidíš.]

Mirec307, čo si to nespomenul v Báhoni, mohol sa spraviť zraz u teba a ten kopec ludí by za den nemal čo robiť a ty by si mal hotové:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

Durko : Pridi zajtra s PetromTN a uvidíš.]

Mirec307, čo si to nespomenul v Báhoni, mohol sa spraviť zraz u teba a ten kopec ludí by za den nemal čo robiť a ty by si mal hotové:D:D:D

Vtedy som to ani neplánoval prišlo to narýchlo.

za Pastorka som aj ja

[upravil dne 26/11/09 mirec307break]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ak by sa taka funkcia zriadovala, tak pastorek je velmi vhodny kandidat, ale bacha, teraz je moratorium, tak ziadna kampan:aut

To platí pre politikov (do očí sa smeju a do ruky ti se...rú:D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...