Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Džej: To ma mrzí i teší zároveň. Mrzí lebo si s toho smutná a teší preto že sa budeš ľahšie zoznamovať s ostatnými.

BranoKuraj: Džej práve oznámila že pôjde iba sama tak je jedno miesto voľné z pôvodného počtu + 5 rezervných. (aspom tak to bolo dohodnuté)

Lubk0, jkmtrnava: Neviem kde ste prišli na to že marko306 má pridelené číslo 8. V zozname na stránke ho má jarson a snáď nechcete aby vám dal škrabky a ešte i platil účet? Zoznam s menami a číslami konzumných lístkov som ešte nezverejnil ale aby ste sa nemýlili tak prehodím marka306 a jarsona. (od jarsona chcem aby mi doviezol do Senice manželku z Kútov tak si ho musím predchídzať) :D

Qcko: ?? aký obrázok ti tu 10. krát vystáva?

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Džej: To ma mrzí i teší zároveň. Mrzí lebo si s toho smutná a teší preto že sa budeš ľahšie zoznamovať s ostatnými.

BranoKuraj: Džej práve oznámila že pôjde iba sama tak je jedno miesto voľné z pôvodného počtu + 5 rezervných. (aspom tak to bolo dohodnuté)

Lubk0, jkmtrnava: Neviem kde ste prišli na to že marko306 má pridelené číslo 8. V zozname na stránke ho má jarson a snáď nechcete aby vám dal škrabky a ešte i platil účet? Zoznam s menami a číslami konzumných lístkov som ešte nezverejnil ale aby ste sa nemýlili tak prehodím marka306 a jarsona. (od jarsona chcem aby mi doviezol do Senice manželku z Kútov tak si ho musím predchídzať) :D

Qcko: ?? aký obrázok ti tu 10. krát vystáva?

Ten obrázok som tam dal ja, boli to nohavice s logom Peugeot aj so svetlami ale odstránil som ho keď že je to už stará záležitosť. Ja budem taxík? no to bude drahé:D:D:D nič prehadzovať nemusíš, náhodou mne sa osmička páči...

Odesláno

To prehadzovanie bola iba srandička. :D

S tým taxíkom je to tak že manželka je Kúcanka (to je tá tlmočníčka) a chce ísť už v sobotu pozrieť otca. Nakoľko ja mám v sobotu jednu inštaláciu a v nedeľu musím byť skorej v motoreste tak aby som nemusel behať hore-dolu chcel som ťa poprosiť či by si ju nevyzdvihol pri kasíne cestou do Senice. Dám jej tvoje číslo nech ti zavolá a dohodnete sa.

Odesláno
Původně zaslal: jarson

Mám si zbaliť aj montérky? Mienite sa aj váľať pod autami alebo sa to na takéto zrazy nepatrí?:bojim

[upravil dne 25/11/09 jarson]

Valat sa urcite nepatri, no ale ked si das viac drinkov.....:D

Odesláno

Niektorý majitelia starších áut vozia v kufri malý servis i s monterkami. Môžeš sa k nám pridať ale na zraze sú povolené iba nutné opravy pre umožnenie dojazdu domov. :D

....jarson, všimol si si ako ich tá informácia o offline vyprovokovala, aspom vieš kto je tu \"stálica\". :D

mimochodom, praktik ty si neuveriteľne šikovmý ale to okno si objednal z francúzska? Prinajhoršom tam daj plexisklo alebo igelit z fóliovníka. :D

Odesláno

Tak to risknem bez montérok, ja že či si to tam navzájom neočumujete:o kto aké to má, čo vylepšil a tak podobne. Ale to skôr na zrazoch iného typu ako \"minizraz\":D:D:D

Odesláno

... ja že či si to tam navzájom neočumujete:o kto aké to má,...:D:D:D

Očumujeme si ibá autá a občas otvoríme kapotu. :D

Áno manželka bude od soboty v Kútoch.

:myslim ...to budem v sobotu večer slamenný vdovec.... že by som zabehol skontrolovať nejaký podnik s červenými lampášikmi? ....:D

Odesláno

Tak to risknem bez montérok, ja že či si to tam navzájom neočumujete:o kto aké to má, čo vylepšil a tak podobne. Ale to skôr na zrazoch iného typu ako \"minizraz\":D:D:D

No uz vidim 30 ludi, ako sa v monterkach na parkovisku niekomu divaju pod auto:aut ... to by bola fotka jak hovado:mrk

Odesláno

No uz vidim 30 ludi, ako sa v monterkach na parkovisku niekomu divaju pod auto:aut ... to by bola fotka jak hovado:mrk

no vidíš takú určite ešte v zbierke nemáte:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...