Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Mozno hovori o Lubk0vi, ale treba pochvalit vsetky kolesa, ja mam nove kolesa zavesene v garazi s letnymi gumami:( Citovat
kaper Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Mozno hovori o Lubk0vi, ale treba pochvalit vsetky kolesa, ja mam nove kolesa zavesene v garazi s letnymi gumami:( Trafil si presne lubkovy som ich dnes dopravil zo Zvolena. Síce len plecháče ale mal radosť. A zvlášť keď zajtra nemusí vstávať.:papa Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Ja sa fotenia kludne zhostim, datum aj cas si nastavim, dokazem fotit na koncertoch, tak hadam kludne interiery a exteriery zvladnem :-) Beriem ťa za slovo. Týmto si menovaný na čestnú (neplatenú) funkciu dokumentaristu pre zraz v Senici. Citovat
Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Oukej, odmenou mi bude vas dobry pocit:aut Citovat
BrankoKK Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Týmto si menovaný na čestnú (neplatenú) funkciu dokumentaristu pre zraz v Senici. Tak, a si v prdeli...:D:D Citovat
BrankoKK Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Pozeram, ze po desiatej tu je uz nejaky klud, to mate vsetci tak skoro vecierku?:myslim Citovat
Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Nie, ale ine veci na praci ako sediet pri PC:aut Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 1. Jo jo sekol som sa o hodinu Samozrejme prichod od 12:45, odchod o maximalne 13:15 2. Ziadna kulturna vlozka nebude Jedinze ze by na tom svihadle skakal teda marko. Ja ucho Sa ospravedlnujem, \"stary kozak\" marko Co ma 8 cku ucet 3. Kaper ja zajtra vstavam do prace Koncim bud 30.11.2009 alebo po dohode k 07.12.2009 A zas sa budem povalovat doma, ach jo 4. Kolesa som sice dostal, ale bez gum Takze treba este gumy, treba ich nastriekat, a niekto ich musi aj obut a vyvazit Som sa mal na to vys... a jazdit na letnych A to neviem ci do nedele stihnem, zvlast ked doobeda v sobotu makam na dome, poobede som na oslave, vecer je v mojom bare akcia slivka a ine za 0,5 Euro a este aj volny byt mam kamarat Inac v nedelu budem po riadnej opici :D 5. Ked uz som ten koordinator, tak si zajtra pozrem, kde je ten motorest Som myslel ze pastorek pooojde prvy, a on hentak tam ide skorej niekomu sa pchat do .... (motorestu ) Citovat
Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Ten motorest nemozes prehliadnut, pretoze siroko daleko okolo neho nic ine nie je a smer CR hadam trafis, j ked budes zapasit s opicou, ale nejako to zvladnes:roker Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: Lubk0 ... Som myslel ze pastorek pooojde prvy, a on hentak tam ide skorej niekomu sa pchat do .... (motorestu ) ešte že si to dopísal. Pôvodne som plánoval ísť s vami ale situácia trochu zvážnela. Pri toľkých účastníkoch treba zariadiť zopár vecí s ktorými nechcem stvrta.14 zaťažovať. Aj tak je ešte v šoku ako sme s neho urobili organizátora a to nehovorím o tom že do nedele si musí pripraviť príhovor. P.S. K motorestu trafíš z Trnavy veľmi jednoducho. Vyber sa smerom na Boleráz a nikde neodbočuj, stále rovno. To zvládneš i po opici. [upravil dne 24/11/09 pastorek] Citovat
stvrto.14 Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Lubk0 ... Som myslel ze pastorek pooojde prvy, a on hentak tam ide skorej niekomu sa pchat do .... (motorestu ) ešte že si to dopísal. Pôvodne som plánoval ísť s vami ale situácia trochu zvážnela. Pri toľkých účastníkoch treba zariadiť zopár vecí s ktorými nechcem stvrta.14 zaťažovať. Aj tak je ešte v šoku ako sme s neho urobili organizátora a to nehovorím o tom že do nedele si musí pripraviť príhovor. P.S. K motorestu trafíš z Trnavy veľmi jednoducho. Vyber sa smerom na Boleráz a nikde neodbočuj, stále rovno. To zvládneš i po opici. [upravil dne 24/11/09 pastorek] heeej co sa do neho obuvate :bacha:bacha:D Citovat
pastorek Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: stvrto.14 heeej co sa do neho obuvate :bacha:bacha:D ...sa bojíš že budeš v motoreste na všetko sám... Ale dík že si sa ma zastal. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Pastorek, ked teda nepojdes v kolone, tak mi dones vlajku po ceste ako tam pojdes Tebe bude na prd Ja sa nebojim ze by som netrafil V senici som par krat bol, ale pozret na mapu, je istot Citovat
stvrto.14 Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 No pani tak koncim prihlasky idem zarezervovat cely Havran.:D:D a aj parkovisko:D:D:D Citovat
Y2K Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 @Lubk0: Do nedele sa ti este ozvem aby sme sa dohodli kde a kedy sa k vam pripoji zajazd z PN Citovat
El-Chio Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Původně zaslal: Martinsk Původně zaslal: El-Chio Původně zaslal: Qcko Martinsk: ak chces, tak od Noveho Mesta mozeme ist spolu, urobime si tandem:D ... by sme sa stretli na tom velkom parkovisku ako sa vychadza z Mesta, co ty na to? Na MY sa mozem k vam pridat ja 13.30 na OMV Myjava. Môže byť ?? jj, 13:30 som tam za benzinkou na parkovisku Citovat
Aluška Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Já vám všem tak závidím, škoda, že tam nemůžeme přijet :fnuk . Vypadá to na moc moc podařenou akci . Citovat
Qcko Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 A preco nemozes prijst? El-Chio: parada:potlesk Citovat
Aluška Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 Vše je o penězích, jsem bez práce, dávala jsem do kupy auto po stupidní nehodě, šetřím na vánoční sraz a na vánoce . Nemůžu doma jen tak říct, hele vyber z účtu a pojedeme na tvé náklady na sraz do SR....to by na mě asi koukal jak na blázna. Je to prostě všechno na nic . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.