Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Mozno hovori o Lubk0vi, ale treba pochvalit vsetky kolesa, ja mam nove kolesa zavesene v garazi s letnymi gumami:(

Trafil si presne lubkovy som ich dnes dopravil zo Zvolena. Síce len plecháče ale mal radosť. A zvlášť keď zajtra nemusí vstávať.:papa:papa

Odesláno

Ja sa fotenia kludne zhostim, datum aj cas si nastavim, dokazem fotit na koncertoch, tak hadam kludne interiery a exteriery zvladnem :-)

Beriem ťa za slovo. Týmto si menovaný na čestnú (neplatenú) funkciu dokumentaristu pre zraz v Senici. :D

Odesláno

1. Jo jo sekol som sa o hodinu :) Samozrejme prichod od 12:45, odchod o maximalne 13:15 :)

2. Ziadna kulturna vlozka nebude :P Jedinze ze by na tom svihadle skakal teda marko. Ja ucho :D Sa ospravedlnujem, \"stary kozak\" marko :D Co ma 8 cku ucet :D

3. Kaper ja zajtra vstavam do prace :D Koncim bud 30.11.2009 alebo po dohode k 07.12.2009 :P A zas sa budem povalovat doma, ach jo :D

4. Kolesa som sice dostal, ale bez gum :D Takze treba este gumy, treba ich nastriekat, a niekto ich musi aj obut a vyvazit :D Som sa mal na to vys... a jazdit na letnych :D

A to neviem ci do nedele stihnem, zvlast ked doobeda v sobotu makam na dome, poobede som na oslave, vecer je v mojom bare akcia slivka a ine za 0,5 Euro a este aj volny byt mam kamarat :D Inac v nedelu budem po riadnej opici :D :D :D

5. Ked uz som ten koordinator, tak si zajtra pozrem, kde je ten motorest :D Som myslel ze pastorek pooojde prvy, a on hentak tam ide skorej niekomu sa pchat do .... (motorestu :D )

Odesláno

Ten motorest nemozes prehliadnut, pretoze siroko daleko okolo neho nic ine nie je a smer CR hadam trafis, j ked budes zapasit s opicou, ale nejako to zvladnes:roker

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

... Som myslel ze pastorek pooojde prvy, a on hentak tam ide skorej niekomu sa pchat do .... (motorestu :D )

:bacha ešte že si to dopísal. :D

Pôvodne som plánoval ísť s vami ale situácia trochu zvážnela. Pri toľkých účastníkoch treba zariadiť zopár vecí s ktorými nechcem stvrta.14 zaťažovať. Aj tak je ešte v šoku ako sme s neho urobili organizátora a to nehovorím o tom že do nedele si musí pripraviť príhovor. :D

P.S. K motorestu trafíš z Trnavy veľmi jednoducho. Vyber sa smerom na Boleráz a nikde neodbočuj, stále rovno. To zvládneš i po opici. :D

[upravil dne 24/11/09 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: Lubk0

... Som myslel ze pastorek pooojde prvy, a on hentak tam ide skorej niekomu sa pchat do .... (motorestu :D )

:bacha ešte že si to dopísal. :D

Pôvodne som plánoval ísť s vami ale situácia trochu zvážnela. Pri toľkých účastníkoch treba zariadiť zopár vecí s ktorými nechcem stvrta.14 zaťažovať. Aj tak je ešte v šoku ako sme s neho urobili organizátora a to nehovorím o tom že do nedele si musí pripraviť príhovor. :D

P.S. K motorestu trafíš z Trnavy veľmi jednoducho. Vyber sa smerom na Boleráz a nikde neodbočuj, stále rovno. To zvládneš i po opici. :D

[upravil dne 24/11/09 pastorek]

heeej co sa do neho obuvate :bacha:bacha:bacha:D

Odesláno

Pastorek, ked teda nepojdes v kolone, tak mi dones vlajku po ceste ako tam pojdes :) Tebe bude na prd :D

Ja sa nebojim ze by som netrafil :P V senici som par krat bol, ale pozret na mapu, je istot :D

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Původně zaslal: El-Chio

Martinsk: ak chces, tak od Noveho Mesta mozeme ist spolu, urobime si tandem:D ... by sme sa stretli na tom velkom parkovisku ako sa vychadza z Mesta, co ty na to?

Na MY sa mozem k vam pridat ja :)

13.30 na OMV Myjava. Môže byť ??

jj, 13:30 som tam za benzinkou na parkovisku :roker

Odesláno

Vše je o penězích, jsem bez práce, dávala jsem do kupy auto po stupidní nehodě, šetřím na vánoční sraz a na vánoce . Nemůžu doma jen tak říct, hele vyber z účtu a pojedeme na tvé náklady na sraz do SR....to by na mě asi koukal jak na blázna. Je to prostě všechno na nic .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...