praktik Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Y2K robyš chybu v mysleni:super:super:super:super Citovat
jarson Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K No to je parada...ja som zrazil zajaca pred mesiacom a to bol len naraznik... A stale to nie je hotove...by ma zaujimalo kde robim chybu asi nikto nič nesľúbil:roker Chceš bonus? No problem Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 V mysleni? To akosi nechapem...to bude tym ze som spal 3 hodiny dnes Akoze co som na toho zajaca malo myslel ci co ? [upravil dne 24.11.2009 Y2K] Citovat
praktik Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Y2K treba myslieť pozityvne a pomahať ľudom a ked budeš potrubovať pomoc tak sa obrtať na ozajstnych kapoa kto nepomože neni kapo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
jarson Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: praktik Y2K treba myslieť pozityvne a pomahať ľudom a ked budeš potrubovať pomoc tak sa obrtať na ozajstnych kapoa kto nepomože neni kapo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Kapo= kamarát pomáhaj:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 lubk0, v termíne stretnutia si sa kopol o hodinu medvěd, díky za návrh. Tento systém evidovania účtov som videl v Šebetove a tiež ma to napadlo keď počet prihlásených prekročil 20. Preto je i tá tabuľka a fajnový papier na konzumné lístky je už pripravený. Aj to je dôvod prečo budem čakať v motoreste aby som to s personálom dohodol. Včera večer som telefonoval s Durkom a zhodli sme sa že pri takejto účasti už končí sranda. (pre organizátorov) BrankoKK, počet účastníkov nieje nijako limitovaný. Zajtra sa má hlásiť počet a je dohodnuté že svrto.14 nahlási viac aby boli pripravené miesta. Nič sa nestane ak budú nakoniec prázdne. All - ešte výzva pre všetkých. Kto bude fotiť a plánuje dať fotky k ostatným do galérie tak poprosím skontrolujte si správne nastavenie dátumu a času vo fotoaparáte. Iba pri správnom údaji sa dajú fotky od viacerých uložiť v poradí. Doteraz nám to nikdy nevyšlo a preto máme fotky rozhádzané. [upravil dne 24/11/09 pastorek] Citovat
kaper Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Tak ja len že niekto bude mať nové kolesa skúste mu ich trochu pochváliť. A ešte ak treba niečo pomôcť tak som k dispozícii. Už sa neviem dočkať zase jedna príjemná nedeľa. :super Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 No dufam ze prijemna bude lebo som kvoli tomu obetoval paintball Citovat
kaper Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Tak to nebudeš vôbec banovať o tom nieje pochýb. Citovat
Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Ja sa fotenia kludne zhostim, datum aj cas si nastavim, dokazem fotit na koncertoch, tak hadam kludne interiery a exteriery zvladnem :-) Citovat
BrankoKK Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K No dufam ze prijemna bude lebo som kvoli tomu obetoval paintball Ja zasa motokary a bowling. Ale na zraz som sa uz chystal davnejsie, no az teraz sa mi podarilo vybavit dovolenku. Takze ak bude mat sef nejake problemy, pojdete to za mna zehlit...:D Citovat
gedu Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 ja tiež pravdepodobne zoberiem fotak, dúfam že batéria to vydrží Citovat
BrankoKK Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: gedu ja tiež pravdepodobne zoberiem fotak, dúfam že batéria to vydrží Na techniku sa da spolahnut viac nez na ludi...:D:D Citovat
gedu Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: BrankoKK Původně zaslal: gedu ja tiež pravdepodobne zoberiem fotak, dúfam že batéria to vydrží Na techniku sa da spolahnut viac nez na ludi...:D:D máš pravdu ale moja baterka má skoro 2 roky:fnuk Citovat
Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Preto mam permanentne 6 akumulatorov:aut Citovat
gedu Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Očko to by bol problem lebo ja mam origo baterku Li-ion a nová stojí cca 60€ Citovat
Qcko Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Jaaaaaaaj, niekto sa ulakomil v mladosti:D:D ... pohoda, ja fotak zoberiem, som zvyknuty ze niesom na ziadnych fotkach lebo vacsinou fotim:aut Citovat
gedu Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 to nebolo ulakomenie ale v tej dobe a na tie parametre čo som chcel naj volba.ale zoberiem ho a uvidím koľko vydrží. a v neposlednej rade aj preto aby si bol aj ty aspon na nejakej fotke:D Citovat
jarson Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: kaper Tak ja len že niekto bude mať nové kolesa skúste mu ich trochu pochváliť. A ešte ak treba niečo pomôcť tak som k dispozícii. Už sa neviem dočkať zase jedna príjemná nedeľa. :super hovoríš o mne? predvčerom som obul fungláče:potlesk:potlesk Áno snáď aj počasie bude milostivé... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.