Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No to je parada...ja som zrazil zajaca pred mesiacom a to bol len naraznik...

A stale to nie je hotove...by ma zaujimalo kde robim chybu :myslim

asi nikto nič nesľúbil:roker Chceš bonus? :myslim No problem

Odesláno

V mysleni? To akosi nechapem...to bude tym ze som spal 3 hodiny dnes :roll

Akoze co som na toho zajaca malo myslel ci co ? :D

[upravil dne 24.11.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: praktik

Y2K treba myslieť pozityvne a pomahať ľudom a ked budeš potrubovať pomoc tak sa obrtať na ozajstnych kapoa kto nepomože neni kapo:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kapo= kamarát pomáhaj:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

lubk0, v termíne stretnutia si sa kopol o hodinu

medvěd, díky za návrh. Tento systém evidovania účtov som videl v Šebetove a tiež ma to napadlo keď počet prihlásených prekročil 20. Preto je i tá tabuľka a fajnový papier na konzumné lístky je už pripravený. Aj to je dôvod prečo budem čakať v motoreste aby som to s personálom dohodol. Včera večer som telefonoval s Durkom a zhodli sme sa že pri takejto účasti už končí sranda. (pre organizátorov)

BrankoKK, počet účastníkov nieje nijako limitovaný. Zajtra sa má hlásiť počet a je dohodnuté že svrto.14 nahlási viac aby boli pripravené miesta. Nič sa nestane ak budú nakoniec prázdne.

All - ešte výzva pre všetkých. Kto bude fotiť a plánuje dať fotky k ostatným do galérie tak poprosím skontrolujte si správne nastavenie dátumu a času vo fotoaparáte. Iba pri správnom údaji sa dajú fotky od viacerých uložiť v poradí. Doteraz nám to nikdy nevyšlo a preto máme fotky rozhádzané.

[upravil dne 24/11/09 pastorek]

Odesláno

Tak ja len že niekto bude mať nové kolesa skúste mu ich trochu pochváliť. A ešte ak treba niečo pomôcť tak som k dispozícii. Už sa neviem dočkať zase jedna príjemná nedeľa. :super :super

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

No dufam ze prijemna bude lebo som kvoli tomu obetoval paintball :D

Ja zasa motokary a bowling. Ale na zraz som sa uz chystal davnejsie, no az teraz sa mi podarilo vybavit dovolenku. Takze ak bude mat sef nejake problemy, pojdete to za mna zehlit...:D:D

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

Původně zaslal: gedu

ja tiež pravdepodobne zoberiem fotak, dúfam že batéria to vydrží

Na techniku sa da spolahnut viac nez na ludi...:D:D:D

máš pravdu ale moja baterka má skoro 2 roky:fnuk

Odesláno

Jaaaaaaaj, niekto sa ulakomil v mladosti:D:D ... pohoda, ja fotak zoberiem, som zvyknuty ze niesom na ziadnych fotkach lebo vacsinou fotim:aut

Odesláno

to nebolo ulakomenie ale v tej dobe a na tie parametre čo som chcel naj volba.ale zoberiem ho a uvidím koľko vydrží. a v neposlednej rade aj preto aby si bol aj ty aspon na nejakej fotke:D

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Tak ja len že niekto bude mať nové kolesa skúste mu ich trochu pochváliť. A ešte ak treba niečo pomôcť tak som k dispozícii. Už sa neviem dočkať zase jedna príjemná nedeľa. :super :super

hovoríš o mne? predvčerom som obul fungláče:potlesk:potlesk Áno snáď aj počasie bude milostivé...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...