Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže predbežne 26 áut a 52 účastníkov :roll takúto účasť som ani vo sne nečakal. Za úspech bolo považované 20 áut. Chlapci, tu končí sranda. To by som mal osloviť importéra a ak neprídu tak im aspom pošleme fotky.

jarson prestal prispievať a hľadá po pivnici škrabky. :D Mimochodom, mohol by stvrkovi.14 pomôcť s príhovorom. Keby ste s ním mali problém tak durko vám pomôže. V Báhoni exeloval ako rodený politik. ( alebo to je tým že je od prírody ukecaný? )

V motoreste to budú mať ako autobusový zájazd s tým rozdielom že my nebudeme jesť všetci naraz tak nespôsobíme v kuchyni stres.

Edit: opravené meno hľadača škrabiek :D za nechcené prekrstenie sa ospravedlňujem

[upravil dne 19/11/09 pastorek]

Odesláno

Pastorek: ten kto sa hrabe v pivnici a balí škrabky sa volá Jarson a neprestal prispievať len dnes bol celodenne v práci a je veľmi unavený. Troška číta a nestačí sa diviť ako sa to tu rozrástlo a ako nevinne to všetko začalo. je to super a teším sa ako malý na vianoce..:potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super:D:D:D

Odesláno

Pastorek: nahlásení, nech to ma kulturu;) ... a co je to Jas. v pravej tabulke:aut

Aha, uz viem, no ja to asi seknem cez Myjavu, to mam asi najblizsie, max by som to sekol cez Vrbove kvoli mojej drahej, ta sa tam vzdy chcela pozriet ako vyzera ten stred sveta v reale:D

[upravil dne 19.11.2009 Qcko]

Odesláno

No a stým príhovorom neviem neviem..:myslim Ani si neviem predstaviť ako taký príhovor vyzerá lebo som sa ešte žiadneho zrazu nezúčastnil. To je nejaká tradícia že usporiadateľ má uvítací príhovor? Asi by sa mi klepali kolená triasol hlas pred toľkými ľuďmi. Inač som ukecaný ale to už keď sa viac poznáme ale takto z mosta do prosta.. :myslim:myslim. :D:D:D

Odesláno

jarson: sorry, opravené . Asi by som mal užívať gynko bilobu lebo si pletiem mená. :D

praktik: zoznam je predbežný a pri niektorých je otáznik. Ten značí že účasť dotyčného nieje istá. Napriek tomu verím že prídeš ak zdravie dovolí.

All: súdruhovia, vvity nám pripravil vlákno ohľadne e-shopu. kto sa chce niečo spýtať ohľadne krásnych tričiek a mikiniek ( tie sa mi páčia ) prípadne drobností, tak môžete tam. Nezabudnite si objednať vlaječky do okna nech nechodím sám ako na manifestácii. :D

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

pocuj v Brodskom som raz vydel ospojlerovanu bledo modru 406-ku na ceskych znackach ale nestihol som si ju poriadne kuknut:fnuk

Čo 406-tka? zaujala ťa?

Odesláno

Mohl by někdo editovat první post a uvést do něj veškeré potřebné údaje? První post uvádí 29.11, seznam v odkazu výše 28.11. Vím sice místo, ale nevím vůbec čas :-(

Nemám chuť číst všech 12 str :bojim

28.11. jsem u rodičů u Kyjova a to není do Senice tak daleko ;)

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Mohl by někdo editovat první post a uvést do něj veškeré potřebné údaje? První post uvádí 29.11, seznam v odkazu výše 28.11. Vím sice místo, ale nevím vůbec čas :-(

Nemám chuť číst všech 12 str :bojim

28.11. jsem u rodičů u Kyjova a to není do Senice tak daleko ;)

29.11.2009 t.j. nedaľa Motorest Havran Senica 14:00 hod..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...