jkmtrnava Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: jarson No preventívne som nachystal balíčky so škrabkami pre 30 posádok ale ako tak nato pozerám bude to stačiť??:myslim:roker noooo, asi máš problém, začína to gradovať:D:D:D:D:D Citovat
Džej Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Okej, tak ja prídem. Bude to niečo nové (pre mňa), tak som zvedavá. Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: praktik Y2K nema vlastnu tyč:D:D:D:D:D No hej priznavam...tyc to zrovna nie je Citovat
jkmtrnava Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 a možme si po ceste spievať: Až nás budou milióny ....... Citovat
jarson Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 budem musieť hlbšie do komory:D:D:D Pôvodne som chystal balíčky s bohatým sortimentom ale keď tak to trošku rozdelím, ale nikto neodíde z prázdnymi rukami. Keby mal dostať každý aspoň jednu tak nás môže byť aj 500.. žeby práve kvôli ním taký záujem???haha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Džej Okej, žltá škatuľa, aj by som sa zavesila, ale tebe asi nebudem stačiť... Chodím moc opatrne, pomaličky;) Takže do zoznamu účastníkov pripisujem Džej + 1. aspom predpokladám že nepôjdeš sama. Cesty sa neboooj, pôjdete viacerí a vtedy to funguje tak že predný ukazuje smer a zadný potlačí. jarson: Darček síce poteší ale určite to nebude dôvod takej účasti. ...aj keď neviem, do Báhoňa nás kaper lákal na svadobné zákusky. [upravil dne 18/11/09 pastorek] Citovat
Džej Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Áno, ja+1. A vo \"vláčiku\" chcem byť posledný vagón . Budem čakať za Piešťanmi na Fuelke. Je tam veľké parkovisko, zmestia sa aj viacerí... Citovat
jarson Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Na svadobné zákusky by som sa možno chytil aj ja.. je to na mne aj vidieť.. jasné že nejdu na škrabky a mám radosť z toho veľkého záujmu. už sa teším, bude to môj prvý zraz tak som veľmi zvedavý... Citovat
kaper Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 aj keď neviem, do Báhoňa nás kaper lákal na svadobné zákusky. Ja som rád že koláče už boli. Lebo teraz by som musel doniesť všetky na zraz a svadobčanom by nič nezostalo. Ale možno sa podarí a manželka niečo napečie, keď budem poslúchť ;):D:D:D:D:D:D Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Džej Áno, ja+1. A vo \"vláčiku\" chcem byť posledný vagón . Budem čakať za Piešťanmi na Fuelke. Je tam veľké parkovisko, zmestia sa aj viacerí... Pokial viem tak planovana trasa je zatial z TT na Trstin - Jablonica - Senica...ak sa mylim ma opravte... Zrejme ozaj budes musiet prist do Vrboveho ak by si teda chcela ist so mnou. Ci sa trasa bude menit netusim...to zavisi od chalanov. Citovat
praktik Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 kaper tak posluchaj:bacha:bacha:bacha [upravil dne 18/11/09 praktik] Citovat
Qcko Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Hmm, mate dobry zraz, ja pride priamo tam, idem zvrchu, tak by som to mal dost zachadzku cez Piestany:ticho Y2K: preco chces ist cez Piestany, ak si dobre predstavim mapu, tak Vrbove je blizsie k CR, to by si sa vlastne vracal? Kazdopadne mozes do kufra zobrat Vrbovskych vitazov a urobime party na cely tyzden:mrk Citovat
obaf Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Pekne sa tu rozrasta ten mini:D zraz Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 @Qcko: Asi necitas poriadne...ja som nepisal ze chcem ist cez PN Vrbovsi vitazi by nemusel byt problem, poznam osobne Len neviem ci by sa do kufra vosli... [upravil dne 18.11.2009 Y2K] Citovat
kaper Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: praktik kaper tak posluchaj:bacha:bacha:bacha [upravil dne 18/11/09 praktik] Povedz že prídeš a upečiem ho pre teba vlastnoručne. Či bude jedlí neručím.:super:super:super [upravil dne 18.11.2009 kaper] Citovat
Džej Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Okej, ešte sa dohodneme. Inak do Jablonice cez Brezovú som už raz išla. Je to tam samá zákruta, uf! A bolo to zrovna na jeseň a všade boli jablone obsypané jablkami. Žeby preto Jablonica? Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 No vidis to...takze cestu uz poznas Citovat
praktik Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 :kaper aut:aut:aut [upravil dne 18/11/09 praktik] Citovat
Qcko Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Y2K: pardone moi, uz vidim ze ona mala ist z PN cez Vrbove a tam si ta najst:aut ... to vole, keby prisli VV, to by bola aka parada:mrk Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 JJ...presne tak to bolo zamyslane...a zrejme to tak aj bude...uvidime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.