pastorek Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: praktik pastorku ty ma nakoniec ukecaš:D:D:D:D Nemienim ťa presviedčať, všetko je dobrovoľné, no keď vidím že si nerozhodný tak sa ti snažím vysvetliť čo môžeš získať za cenu cesty a voľnej nedele. Ty vieš čo ťa to bude stáť a my vieme čo ti môžeme ponúknuť. Zatiaľ neviem o nikom kto by nebol spokojný s minizrazom. Sme banda ľudí ktorý sa na nič nehrajú, vedia požartovať a schádzame sa lebo nám je spolu dobre. Ak náš chceš spoznať tak príď a každopádne budeš výtaný. Veľký zraz je už trochu o inom. Viacej ľudí (ešte chvíľu a už to nebude pravda), viacej oficialít, nejaký program, trochu chlastu a menej družnosti. (ale večerné táboráky nemali chybu) Tam to inak nejde. Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: gedu asi som to nepostrehol, ale po poslednom zraze sa ti podarilo zraziť zaja? Nebolo to po zraze ale o tyzden neskor... A spomenul som to preto lebo odvtedy mam zo zajacov nocne mory No veru bol to drahy zajac Citovat
gedu Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 tiež mám takú skúsenosť a poviem ti že zajace majú skutočne tvrdú hlavu. ked sme ho s kamarátom nešťastnou náhodou zrazili tak nám s hlavou urobil 5cm dieru do chladiča na fiate tipo. mal si veľkú škodu?určite nárazník. Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 JJ naraznik na vymenu plus hmlovka a plasty okolo. Citovat
gedu Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 nase*ie, ale zase lepšie ako keby to malo byť niečo viac napr. ešte aj ten chladič. mal by si to dať tomu zajacovi preplatiť Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Ked bude auto hotove skalkulujem naklady na zajaca... Ale toto riesim v inom vlakne tak tu zbytocne nesirme Citovat
Džej Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Som tu prvý krát, totálny nováčik. Som z Piešťan, pežotka mám iba od júla a rada by som pršla na zraz do Senice. Ako ďalej? Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 @Džej: Z PN to mas asi najlepsiu cestu do Senice cez Vrbove... Takze staci ak sa zavesis za zltu \"skatulu na kolesach\" a ostatne pojde samo :papa [upravil dne 18.11.2009 Y2K] Citovat
gedu Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 treba len prísť na miesto určenia v určený deň a hodinu, budeš vítaná Citovat
Džej Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Okej, žltá škatuľa, aj by som sa zavesila, ale tebe asi nebudem stačiť... Chodím moc opatrne, pomaličky;) Citovat
jkmtrnava Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: praktik :D:D to hej:D:D:D ved príd:super, aspoň uvidíš a 12.12. budeš rozprávať dalším:P (ako v tom ruskom filme: jeden videl film, rozprával to desiaťim a tí rozprávali každý daľším desiatim čo ten jeden videl:D:D:D) Citovat
77romann Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 y2k ocuj kedy sa stretneme pri sikmej vezi?????????????????hehe:D chalni cez TT mozme sa stretnut v PN a pak cez Vrbove ist vsetci spolu!co vy na to??????????? Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Nic neboj...ja chodim tiez podla predpisov Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: 77romann y2k ocuj kedy sa stretneme pri sikmej vezi?????????????????hehe:D chalni cez TT mozme sa stretnut v PN a pak cez Vrbove ist vsetci spolu!co vy na to??????????? Stretnut sa mozme hocikedy, okolo chodim casto A s tym prejazdom cez \"stred sveta a vesmiru\" mozem len suhlasit Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: praktik a ostatne pojde samo :D:D:D:D No uz som myslel ze nikto nezareaguje Citovat
jarson Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 No preventívne som nachystal balíčky so škrabkami pre 30 posádok ale ako tak nato pozerám bude to stačiť??:myslim:roker Citovat
jkmtrnava Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Džej Okej, žltá škatuľa, aj by som sa zavesila, ale tebe asi nebudem stačiť... Chodím moc opatrne, pomaličky;) tak si zo SAD-ky požičičaj vlečnú tyč a Y2K ťa potiahne:D a ešte aj ušetríš na palive:D:D ale je to v pohode stačí sa len dohodnúť a de to samo Citovat
jkmtrnava Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: 77romann y2k ocuj kedy sa stretneme pri sikmej vezi?????????????????hehe:D chalni cez TT mozme sa stretnut v PN a pak cez Vrbove ist vsetci spolu!co vy na to??????????? pekné , no berieme po ceste dalších, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.