Pali307 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Help mám 307 a nevím jak si zadat češtinu do navigace není tam co děla a nebo kde mám hledat dík za pomoc Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 @Zdenek: na starší nelze, zkusit kde je chyba, znovu přehrát system lisovaným cd, když tak SZ @pali: mám češtinu, jestli pojedeš kolem , SZ Citovat
Pali307 Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 to asi nepojedu . šlape ti to v pohodě? nebo kde ji mám stáhnou. Citovat
Přema Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Čeština se nestahuje.....ta se jen prodává..... Citovat
Pali307 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 bil jsem v servise peugeot a řekli mi že se do toho nepouštějí mají vtom nějaké špatné zkušenosti nechápu proč. jako autorizovaný servis by to měl zvládnout bez problemu. Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 bil jsem v servise peugeot a řekli mi že se do toho nepouštějí mají vtom nějaké špatné zkušenosti nechápu proč. jako autorizovaný servis by to měl zvládnout bez problemu. Protože pokud udělají něco špatně, tak můžou shodit celý systém, možná proto se do toho nepouštějí a nebo neví jak na to češtinu také seženete u nás... www.navigacecesky.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.