acatt Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Zdravím páni, mal by som dve otázky: 1. Minulý týžden som bol na emisnej a rozladili mi otáčky....Chcem sa spýta? ako najlepšie nastavi? otáčky voľnobehu na P106 1.5 Diesel. 2. Chcem sa spýtat či niekto nahodou nemate schemu na otáčkomer na diesla. Kam sa otáčkomer na diesle pripája??? Citovat
gvg Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Vzadu na motoru je díra k setrvačníku, v ní je strčený čidlo, dráty vedou přes konektor do kabiny a tam je to přiojený do budíku. Citovat
acatt Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 ale ja v tom aute otackomer nemam a chcel by som ho tam dat... Citovat
lexa Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Tak si ho tam dej a ani ho nepřipojuj:D:D:papa Citovat
acatt Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 ja ho ale scem pripojit, kamarat hovoril ze sa to pripaja na alternator. na niektorych byva na pripojenie aj konektor.... neviem ci ho tam mam. zevraj to funguje ako voltmeter len ho treba naciachovat... napr. podla diagnostickeho programu. pripojku na pocitac /obdII/ v aute mam tak to skusim takto.... ozaj nemate niekto skusenosti s pripojenim na PC??? konektor mam v aute OBDII s normou ISO. na nete som sa nedocital o tejto problematike nic.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.