lexa Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Sháním sportovní volant ze shade 120 ten tříramenný - více v rubrice tuning. Ozvěte se mi kdo ho má.:( Citovat
voštík Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Jak tak chodím po našem sídlišti směr garáž a z5, tak sem tam koukam po jinych peginách a včera jsem utrpěl tak trochu srdeční kolpsíček, kdyz jsem viděl, co si někteří lidí dávají místo volantu: Skoda, že nemám fotku. On ten volant teda nebyl ze Šáde, byl to nějaký zvučnějčího jmena, uz jen podle náby, ale ten design byl naprosto šílený a vůbec se do toho auta nehodil. Proč? Protože byl dřevěný, kdyby aspon tmavé dřevo, ale ne - ono to bylo takové to světlé dřevo, co úplně bije do očí a nedalo se na to vůbec koukat. Bylo mi toho auta líto, protože někteří lidi v domění, že tomu prospějou,m tak tomu spíš uškodí a vyblejou celek, který vůbec neladí dokopy. No děs. Zkusím to vyfotit, ale musím od někoho půjčit fo?ák. Citovat
lexa Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Už ho mám slíbený, ne a? ho přemluvíte aˇmi ho neprodává. Už se móóóc těším;):papa:P:papa Citovat
lexa Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Všude a už možná i bude, heč,heč.:D:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.