Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pomoc s diplomovkou, resp. rady od skusenych

Recommended Posts

Odesláno

Máme na VUT takovou šikovnou vyfičuru, jmenuje se to \"online prohlížení závěrečných prací\" :-) Ohledně hydro pohonu jsem tam nenašel zhola nic, ale jedna práce je tam na téma:

\"Návrh_okruhu_HSŘ_traktoru_Maxterra\".

Nahrál sem ti to sem. Kdyby se ti z toho něco hodilo, tak ale hlavně neopisovat, citovat a zbytek vlastníma slovama ;]

Odesláno

kujon106: diky moc, pekna praca, sice tam je rozoberane hydrostaticke riadenie, ale su tam charakteristiky motorov, takze nebudem mat aspon stary zetor, ale novy:D

...a nemaj strach, ja neodpisujem:) ... diky moc zatial, uvidim co z toho vykuzlim:super

Odesláno

bohužel zerotácké motory jsou v těchto končinách nejrozšířenější, ptal jsem se bráchy co mají v mašinkách na šachtě a on na to že to jezdí na zetorech.

Odesláno

Diky moc, mam pocit, ze ostanem pri tom Zetore, pozeral som si novsie motory od Zetoru a tie su uz dost moderne ponimane, tak pouzijem ten:super ... islo mi len o to, ze som nechcel v roku 2009 pisat o niecom co ma 50 rokov, pride mi to zbytocne a komisia na to aj tak pozera pri obhajobe:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...