mafino1 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Prosím niekoho ,kto by mal foto alebo kde sa nachádza v motore krokáč v406 1997cm 108kW turbo benzín. Citovat
Miku Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Tento motor nemá \"krokáč\" jako jiné benzíny 406. Místo něho má na vstupu sání tento ventil ( zelená čára ) [upravil dne 1.11.09 Miku] Citovat
mafino1 Odesláno 1. listopad 2009 Autor Odesláno 1. listopad 2009 Díky pekne.Chcel by som sa opýtať ,ak mám tri sviečky DENSO a jednu NGK či mi to môže spôsobovať mierne trhanie pri konštantnej rýchlosti na ktorom koľvek rýchlostnom stupni ,voľnobežné otáčky sú O.K. aj akcelerácia.Dá sa ten ventil vyčistiť-mohol by mať vpliv na trhanie? Citovat
EXI.60 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Původně zaslal: mafino1 Díky pekne.Chcel by som sa opýtať ,ak mám tri sviečky DENSO a jednu NGK či mi to môže spôsobovať mierne trhanie pri konštantnej rýchlosti na ktorom koľvek rýchlostnom stupni ,voľnobežné otáčky sú O.K. aj akcelerácia.Dá sa ten ventil vyčistiť-mohol by mať vpliv na trhanie? Podle mě to nemá tak zásadní vliv.to by některá svíčka musela být jo špatná! Citovat
mafino1 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Vimenil som sviečky za Peugeoťácke ,vyčistil ventil volnobehu a zistil ,že to cukanie a trhanie robí pri zvíšení otáčok dusenie a také ,bum bum, do výfuku.Čo to može robiť. Citovat
mafino1 Odesláno 12. prosinec 2009 Autor Odesláno 12. prosinec 2009 Vymenil som snímač polohy škrtiacej klapky (potenciometer) a prestalo to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.