Dismay.zs Odesláno 30. říjen 2009 Odesláno 30. říjen 2009 Docela bych uvažoval o výměně vnějších zrcátek. Ta originální nejsou to pravé ořechové.Vadí mi, že jsou divně sklopená a vůbec vypadají na autě docela divně. Neviděl jste někdo na 207 jiná zrcátka, nebo nemáte s tím zkušenosti? Citovat
antal Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 No tak mne sa teda originály páčia a nemam s nimy žiaden problém ale ak chceš tak sa mrkni na citron C4,system vyzerá byt rovnaký a su kapánek iné.hoj Citovat
Dismay.zs Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 No jo no, vám se líbí originály, ale já bych chtěl třeba mít v zrcátkách zabudovaná směrové světla Citovat
buga Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 vsak su, ci? jenom ne ve vrchnim casti, ale dolnim Citovat
Dismay.zs Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 No právě na dolní části, mě se líbí třeba jako to má Škoda Octavia:D Citovat
buga Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: Dismay.zs No právě na dolní části, mě se líbí třeba jako to má Škoda Octavia:D jezisimariooooo Citovat
Dismay.zs Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Koukám, že se tu cítím jak doma , manželka taky řekla, že jsem blázen [upravil dne 5/11/09 Dismay.zs] Citovat
buga Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Dismay.zs Koukám, že se tu cítím jak doma , manželka taky řekla, že jsem blázen [upravil dne 5/11/09 Dismay.zs] ja jiii neveriiim Citovat
buga Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Původně zaslal: Dismay.zs A víš že já taky ne jenom abych to neprecetla bo bude Citovat
Dismay.zs Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 Do mého notebooku nechodí a kdyby to přečetla, tak by byla tichá domácnost a ne zrcátka z Octávie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.