cas Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 rád bych se zeptal zkušených, včera se mi stalo, že z ničeho nic se po nastartování u 307 SW (r.v.2005) objevila hláška o závadě na brzdové soustavě po sléze závada ABS brzdového systému. Po vypnutí kličků, jako by něso elektrocky běželo, odpojil jsem baterku a pak při dalším nastartování mi připadlo jako by šlo špasně servo řízení, bylo při otáčení volantu slišet jako by šlo na prázdno, po vypnutí motoru a kontrol hladin jak brzdové tak i té s volantem, tento zvok okamžitě po nastartování zmyzel. Prosím o rady, je možné že se jedná o více probíhajících závad. Napadlo mne zda nemohlo dojít k nejakému zblbnutí řídící jednotky, že doško ke startování ještě před zhasnutím kontrolek. Citovat
00stevo00 Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 ahoj, mne blbne ABS a odúorucilimi mi ist na diagnostiku, tam ti na problem pridu..... Citovat
cas Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 tak to jemi jasné, že je třeba na diagnostiku, ale spíše se mi též jedná co má hydraulika řízení společné s brzdami, kdy bylo slišet z předu jak běží nějaké čerpadlo, ikdyž byla vyplá spínací skříňka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.