carmann Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Zdravím Vás přátelé, mám problem s mou 205-kou 1,9 GTi. na aute mi pred cca 3 mesici fouklo tesneni pod hlavou,taxem zainvestoval a nechal stahnout hlavu,koupil lepsi tesneni,vymenil svicky,filtry,termostat,rozvody,olej,cidla,rele,atd.vyslo to asi na 25 tis.Asi tak mesic jsem jezdil a protoze jsem nemel ty cidla teploty zapojeny,dal jsem to autoeletrikarum at to zmaknou!Za 2 dny mi volaji,ze kara nejde nastartovat!Čidla udajne zapojili,nastartovali,motor bezel a zniceho nic zdechnul a od te doby nechytl!Motor se toci,ale proste nechytne.Zkouseli jsme new svicky,zapojit strikacku primo na batreku a pres filtr se podivat,jestli tam jde benzin.Vse OK,ale motor nenaskoci.Uz to zkouseli asi 3 mechanici,udajne odbornici na peugeouty a porad nic.Jeden to pry po vymene ridici jednotky nastartoval,ale na druhej den uz zas ne!Jsem z toho nestasntej,protoze nejezdim 2 mesice! Byl bych opravdu vdecny za jakoukoliv radu...thanx! [Editován dne 10/8/04 carmann] Citovat
carmann Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 Opravdu by se nenasel nikdo,kdo by porail????? Citovat
voštík Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Nemohlo by to byt neco s rozdelovacem nebo civkou? Teda pochybuju, ze by na to odbornici neprisli, ale nahoda je blbec. No anebo je tam nejaky rebus s elektrikou a pohrbiva to jednotky. A co tak jeste ridici rele vstrikovani? Neni problem nekde tam? A jeste treba zapojeni vstrikovacu - nejsou prehazene ty konektory? Teda nevim, jestli to na to ma vliv, ale myslim, ze by mohlo Citovat
carmann Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Zitra to vezu (tahnu) k frajerovi,co se pry vyzna...taxem sam zvedav... Citovat
deeper Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Mě se stalo něco podobnýho....... a bylo to relátko pod který je namontovaný u počítače nad kastlikem u spolujezdce...... taky drvalo pěknou dobu než na to přišli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.