vlado1 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Zdravim Povodne som mal v aute dialkovy infra central, ktory som musel smerovat ku autu. Namontoval som si teraz radiovy central ktory ma mimo ineho aj vystup na smerovky, vsetko som zapojil, auto odomyka aj zamyka bez problemov, len neviem kam mam napojit smerovky:( Z riadiacej jednotky mam na smerovky 2 kable s plusovym impulzom. Hladal som nejaky kabel ktory vedie priamo ku ziarovkam ale bezvysledne... Vie mi niekto poradit kde by som to mohol pripojit? Kable zo zadneho svetla sa mi nejako tahat nechce Citovat
dolly1010 Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Teoreticky by to šlo pustit do relátka (nebo vypínače) výstražnýho trojuhelníku Citovat
Guest servisman Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 já to napojil do vypínače varovných Citovat
vlado1 Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 ja som to ties chcel napojit do toho vypinaca varovnych smeroviek, ale neviem ktory kabel je ten spravny, skusal som to nejako premeriavat ale na nic som neprisiel....Neporadite cislo alebo farbu kablu ku ktoremu to mam dat? Citovat
wooody Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 to toho vypínače na varovný ti vede jeden plus a pak dva kabeli a každej k jednomu blinkru, takže ty musíš ten kabel co vede z tý jednotky centrálu rozdvojit na dva a ještě tam dát diody (ne světýlka) aby ti moh proud procházet jenom jedním směrem a neblikaly obě když zapneš blinkry páčkou..... Citovat
Guest servisman Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 diody jsem dával jen pokud jsem dal houkačku ,aby to houklo při odemykání či zamykání,aby to při směrovkách pak taky nehoukalo.pokud jsem zapojil jen na směrovky aby blikli tak dioda nebyla potřeba Citovat
wooody Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 tak je to možná u každýho auta jinak já je musel dávat, pač když sem to dal napřímo tak mi při zapnutí blinru blikaly obě strany Citovat
wooody Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 já to měl zhruba takto..... nekoukejte na kvalitu obrázku..... tak pokud máš dva kabely na vývod tak nejni co řešit, ale on psal že má jeden jestli se nemejlim, stejně jako sem to měl já Citovat
wooody Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 moje chyba, píše že má dva kabely....... zapomeň na to co řikám a normálně každej ten kabel zapoj v tom vypínači na blinkry Citovat
vlado1 Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 jj mam dva kable, nepamatate si nahodou farbu tych kablov co idu z tlacitka pre vystrazne ku smerovkam ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.