Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čéče, co jsem tak koukal na ty jejich stránky, tak to vyzerá fakt zajímavě! Ještě o tom pouvažuju. Z Práglu to zase neni až tak daleko a jak to tak vypadá, tak se cesta vyplatí.

Nevíš jak je to tam s organizací? Parkoviště, ceny lístků, ...? Nebo třeba startovné :D:D:D:D:D, že bych si nechal natrhnout pr.el nějakou fritzkovskou audinou?

Odesláno

Marline.. to ziram :o a rozhodne by to bylo prijemne prekvapeni :D

Operator... zatim nejsou kupodivu k dispozici zadne informace ale obvykla cena je 100 - 200 za auto bez ohledu na pocet lidi v nem a to je cely - jsi uz primo v arealu se vsim vsudy ;) Pak jeste pesi a to je cca do stovky za cloveka ale pesky tam asi nepujdes :D

Odesláno

Mamli byt uprimnej docela me vadilo kdyz tam nekdo zabiral misto na tech blizsich mistech co se jezdi sprinty a podobne aniz by se neceho takoveho ucastnil nebo mel to auto aspon na vystaveni.. hodne jsem tam minule videl i skodovky zrezly skaredy a jen proto ze tam byli driv a nechtelo se jim asi jit o 100m pesky navic :-/

Odesláno
Napsán autorem Petano

A kde to přesně je?

A pusti me tam s moji antitunigovou karou ? :D:papa

Treba to stihnu a vytunim to auto odstranenim rzi z prahu, blatniku a dveri :)

To zalezi odkud prijedes. Jestli jedes od Mnichova Hradiste, jedes porad smerem na Mimon. Je to kousek pred Mimoni v obci Plouznice. Tam uz je ukazatel na sraz.

No a pokud jedes z druhe strany, tak jedes z Ceske Lipy pres Zakupy do Mimone. V Mimoni se das doprava, projedes jednosmerkou a jedes porad po hlavni pre most (Ploucnice) a pofrcis az do Plouznice.

Neboj pusti te tam. Minule se platilo 200Kc, tak to snad tak zustane.

[Editován dne 6/8/04 Jarin]

Odesláno

Tak ja tam pojedu jako vzdy,ale ze smeru z Prahy.Takze se uvydime kdyztak az na miste a nebo si dat specha nekde pred Mimoni...

Co vy na to??

Jinak s tim placem pro peugeot club by to bylo supr alespon by nase auta byla pohromade a kdyz by nekdo prijel pozdeji,tak by nas alespon lip nasel.:D

Odesláno

Btw. sprinty se tam jezdi cele dopoledne jak kdo chce a odpolco uz jsou merene casy podle kategorii.. a s tim hlouckem Lvu by to bylo fajn ;) Sice tam prijedu asi s dalsima autama ne zrovna Peugeot ale to se nejak vyresi samo :)

Odesláno
Napsán autorem AKCZ

Mamli byt uprimnej docela me vadilo kdyz tam nekdo zabiral misto na tech blizsich mistech co se jezdi sprinty a podobne aniz by se neceho takoveho ucastnil nebo mel to auto aspon na vystaveni.. hodne jsem tam minule videl i skodovky zrezly skaredy a jen proto ze tam byli driv a nechtelo se jim asi jit o 100m pesky navic :-/

Rozhodne nemusis mit strach ze bych svoji karu chtel nekde vystavovat ...

Takze kdyz mi budete drzet flek nekde vzadu za pezotim klubovym hlouckem tak bych se prijel podivat ...

Jinak zkusim s tim neco udelat nez to bude, aby to alespon vypadalo jako normalni netuneny auto :papa

(stejne bych to mel udelat, tak tohle me k tomu snad alepson dokope)

Odesláno

S tim vyhrazenym mistem pro peugeotaky to vypada jako dobry napad.

Pokud se to podari zorganizovat, uvazuji, ze bych prijel - takhle by mi mohlo hrozit, ze zustanu stat zprava po boku nejake skudky a zleva nejakeho tunaka :)

Sve k svemu!

Odesláno
Napsán autorem Petano

Napsán autorem AKCZ

Rozhodne nemusis mit strach ze bych svoji karu chtel nekde vystavovat ...

Takze kdyz mi budete drzet flek nekde vzadu za pezotim klubovym hlouckem tak bych se prijel podivat ...

Jinak zkusim s tim neco udelat nez to bude, aby to alespon vypadalo jako normalni netuneny auto :papa

(stejne bych to mel udelat, tak tohle me k tomu snad alepson dokope)

Pokud bude vyhrazene misto pro nas tak neni co resit ;) Ja to minil obecne k celemu srazu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...