Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

čirá světla

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Venca 306

Taky jsem dával čirý světla a žádnou páčku jsem neměnil. Tlumený a dálkový mi svítí každý zvlášť, ale vůbec mi to nevadí a ani na STK nic neříkali, takže bych to neřešil;)

[upravil dne 23/10/09 Venca 306]

Akorát blbě vidíš jak na tlumený,tak i na dálkový!Já jsem to musel vyřešit,na dálkový je to sto a jedna se všema čtyřma očima.Světla jsou prostě stavěné na to,aby při dálkových svítily i tlumené!:papa

[upravil dne 23.10.2009 EXI.60]

Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

Původně zaslal: Venca 306

Taky jsem dával čirý světla a žádnou páčku jsem neměnil. Tlumený a dálkový mi svítí každý zvlášť, ale vůbec mi to nevadí a ani na STK nic neříkali, takže bych to neřešil;)

[upravil dne 23/10/09 Venca 306]

Akorát blbě vidíš jak na tlumený,tak i na dálkový!Já jsem to musel vyřešit,na dálkový je to sto a jedna se všema čtyřma očima.Světla jsou prostě stavěné na to,aby při dálkových svítily i tlumené!:papa

[upravil dne 23.10.2009 EXI.60]

Já vidím dobře na tlumený i na dálkový, dnes je hodně aut, kterým svítí buď dálkový nebo tlumený. Mě to přijde zbytečný,aby svítily tlumený při dálkových, protože ty dálkový to přesvítí a do stran taky víc nesvítí, takže fakt nechápu proč by měli tlumený svítit při dálkových:myslim

Odesláno

protože ty H7 maj uplně jinou stavbu než H4 a jsou menší a je to jednovláknový, ale H4 maj 2 vlákna takže svítí bud to a nebo to, ty H7 maj prej větší svítivost než H4 což se mi zdá jako kravina, nejlíp svítí xenony v čočkách prostě.

Odesláno

Já chápu proč to tak je, jelikož jsem měl možnost na mých AE zkusit oboje a když svítí společně, je to pořádný rozdíl. Vidím krásně před auto i do dálky. Navíc udájně ta žárovka v tlumených méně trpí, než když musí na chvilku zhasnout a zase rozsvítit.

Odesláno

To by jsi musel videt ten rozdil a pak by jsi snad zmenil nazor......mel jsem H4, ted mam H1 AE.....packu jsem nemenil, jen ke svetlum pridal obycejny relatko....

Odesláno

a jak svítí ty H1 dobře?? časem chci kupovat taky ty AE ale v černém tak se chci zeptat jak svítí když jsou to snad o půlku menší žárovky:myslim

Odesláno

Ano svítí pěkně. Jinak tu páčku jsem měnil náhodou. Auto jsem koupil s dodělanými mlhovkami a ty byly na kolébkový spínač. Tak jsem sehnal páčku s mlhovkami a ta byla shodou náhod z nového modelu:) Takže asi tak.

[upravil dne 24/10/09 Andreww]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...