Guest Ondra Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 dotaz uplne o necem jinem zkousel nekdo IP telefonii pres skype? Po Cesku ci do zahranici? Myslim tim hovor na pevne linky za penize, normalni komunikace skype to skype mi funguje bezvadne, navic me fascinovalo, jak si to poradi s firewallama.... diky za info. Citovat
Wasabi Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Já mám skype už dlouho ale tam se neplatí za volání jen za to připojení ne? Citovat
Guest Ondra Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 skype je dostupnej soft zdarma na adrese www.skype.com, primarne umoznuje telefonovani po internetu, ale jako dalsi bonus je moznost telefonvat z pocitace pripojenyho na internet do celyho sveta za cca 1 kc za minutu.... telefonovani mezi sebou (skype-skype) funguje slusne, pekny prenos hlasu, tak jsem psal, jestli uz nekdo zkousel volat s tim na pevne linky, neb chtej zalohu cca 10 euro.... tak uz doufam, ze v mise? Citovat
white Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 to Ondra: už jsem si sehnal nějaké info i nejakej softík ale mám na tebe dotaz - prosím Tě bude mi to fungovat pod WIN98? jestli jo, tak která verze? to Zila: ty jsi ríkal že to máš taky. jakou máš verzi? a používáš voice? [Editován dne 10/10/Sun, 10 Oct 2004 11:05:42 +0000Sun, 10 Oct 2004 11:05:42 +0000 white] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.