Achilo Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Ahoj lidi chtěl bych vědět podle čeho mám vybírat když bych chtěl kratší anténu na svýho pažouta jestli stačí vybrat podle závitu popřípadě kterej by tam měl bejt nebo jestli podle něčeho jinýho páč ta co tam je je tak dlouhá že bych s tim moch chytat třeba CNN Citovat
Cardaaa Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 tu dlouhou shánííím nechceš darovat?? Citovat
Achilo Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 tak když by mi k ničemu nebyla a viděl bych že mi ta krátká stačí tak se nějak domluvíme Citovat
Achilo Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 hm to by mi musle někdo nejdřív poradit s odpovědí na moji otázku Citovat
Cardaaa Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 no tak uplně nejjednodušší je vyhlídnout si nějakou antenu a zeptat se na ni třeba přímo v prodejně ale já myslím že tam jde hlavně o ten závit... Citovat
opa.key Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Kdyz jsem kupoval antenu, tak jsem prisel do kramu, ukazal mu tu co mam a rikam ze chci kratsi, tak mi dal kratsi, nasroubovano a bez problemu Citovat
Guest RABI Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Anténa at´má délku jakou chceš, hlavně at´má zabudovaný zesilovač ...Bude to lepší chytat Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 a taky jestli stará pujde vytočit taky jsem chtěl dát novou tu krátkou nějakou a mam smulu ne a ne tu starou vyšroubovat:D Citovat
Achilo Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 vyšroubovat jde v pohodě to sem zkoušel jako první a taky při tý příležitosti sem zjistil že ten umělec předemnou drobet ohnul závit nevim sice jak se mu to poveldo ale při našroubování se musim dycky trefit tak aby z pohledu zepředu nebyla nakřivo když už...proto tam taky pude novaá Citovat
gedu Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: luky106rolandgaros a taky jestli stará pujde vytočit taky jsem chtěl dát novou tu krátkou nějakou a mam smulu ne a ne tu starou vyšroubovat:D mne tiež nešla vyšroubovat ale strekol som tam trochu WD-40 a pekle povolil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.