Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi chtěl bych vědět podle čeho mám vybírat když bych chtěl kratší anténu na svýho pažouta jestli stačí vybrat podle závitu popřípadě kterej by tam měl bejt nebo jestli podle něčeho jinýho páč ta co tam je je tak dlouhá že bych s tim moch chytat třeba CNN :D

Odesláno

no tak uplně nejjednodušší je vyhlídnout si nějakou antenu a zeptat se na ni třeba přímo v prodejně ale já myslím že tam jde hlavně o ten závit...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Anténa at´má délku jakou chceš, hlavně at´má zabudovaný zesilovač :super ...Bude to lepší chytat :o

Odesláno

vyšroubovat jde v pohodě to sem zkoušel jako první a taky při tý příležitosti sem zjistil že ten umělec předemnou drobet ohnul závit nevim sice jak se mu to poveldo ale při našroubování se musim dycky trefit tak aby z pohledu zepředu nebyla nakřivo když už...proto tam taky pude novaá

Odesláno
Původně zaslal: luky106rolandgaros

a taky jestli stará pujde vytočit taky jsem chtěl dát novou tu krátkou nějakou a mam smulu ne a ne tu starou vyšroubovat:D

mne tiež nešla vyšroubovat ale strekol som tam trochu WD-40 a pekle povolil.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...