truckman.bp Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Ahoj! Mám otázku? Nešlape nám mechanické podávací palivové čerpadlo.Je umístěno na bloku motoru. Jde o P 205 1.0 z r. v. 1986. Nenašel jsem v něm však žádnou vadu. Jaké máte zkušenosti s poruchami a opravami,případně kde se dá sehnat nové či v dobrém stavu? Prošel jsem internet, mají ale všude mají nové, ale je tam dodací lhůta min. měsíc. Poradí mi někdo? Moc díky za tipy a rady. Citovat
kobra Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 no takže : 1) nové neseženeš 2) starší bude mít ty stejné problémy jako to Tvoje 3) pojmem nešlape jsi asi popsal stav, že se aut ozastavilo , benzín je v nádrži a ne v karburátoru 4) přidej nějaký odkaz na ten net 5) poradím klidně a) demontuj hadice b) povol 2 x šroub M8, co drží čerpadlo na bloku c) polož prst na kalenou tyč D cca 8mm, co ční z bloku a zkus někoho požádat, ať ti krátce nastaruje d) pokud se tyč hýbe nahoru a dolu, můžeš vyloučit závadu v motoru e) nejpravděpodobnější je prasknutí membrány - povol asi 8 šroubků M4 po obvodu. f) Pokud je membrána OK, může být špatný unašeč , většinou ulomený Zkus prověřit něco z tohoto a napiš, kde je zakopaný pes. [upravil dne 19/10/09 kobra] Citovat
kobra Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 14 dní pryč, jak to dopadlo. Docela by mě zajímalo, jestli je někde k mání náhradní membrána , tu bych si i do kufru vhodil , jako spar parts. Zdarec Citovat
Mitja Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Motor 1.0 ma cerpadlo na bloku motoru? Ja si myslel, ze je to jen upravena 1.1i a ta ma teda cerpadlo na elekrinu a to v primo v nadrzi Citovat
truckman.bp Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Ahoj! Podařilo se mi sehnat 3.kontakty, kde lze získat i nové čerpadlo.Bohužel cena od 800 kč a dodací lhůta 3-4. týdny Citovat
truckman.bp Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Asi ten nejlepší kontakt: http://eshop.autobenex.cz/cz/sortiment/cerpadlo-paliva/podavaci-cerpadlo-prislusenstvi/palivove-cerpadlo/?skt=2292.1.0 Citovat
kobra Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 Jo rozměrově to odpovídá ! Povolíš 2 objímky na hadici , povolíš 2 šrouby M 8 * 30 mm a je to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.