Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dovolte abych Vám představil svého \"nového\" mazlíka je to 306 s obsahem 1,6, r.v. 1993. 3Dvéřko s modrou metalízou(spíš modrozelenou) pořídil sem ho 10.8. a hned po prvním svezení mi bylo jasný že bude mít nového majitele. Postupně budu přidávat informace o opravách/úpravách.

post-0-14109610322907_thumb.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

tak je na čase to po letech trochu oživit. Během těch dvou let, se toho nic moc nestalo, jeden rok se s autem ani nejezdilo protože sem měl služební a na Pažitku nebyl čas. Jednou z prvních změn byly kola, kola se mi podařilo sehnat originál 15\" s přesným rozměrem a ET co mám v TP. Jako vyhovující rozměrům jsou originál tuším že z 206.

post-15068-14109619516861_thumb.jpg

Odesláno

pak přišla na řadu výměna pravé poloosy, rovnou jsem chtěl vyměnit i silentbloky na ramenech ale bohužel to nešlo tak jak jsem si představoval tak jsem zvolil cestu nejmenšího odporu a koupil jsem komplet ramena i s čepama a je klid.

post-15068-14109619517816_thumb.jpg

[upravil dne 30.8.2011 14:06 od g.o.jirka]

Odesláno

Řešil jsem problém se zatýkáním do auta, teče mi kolem řidičova okna okolo zrcátka, kolem toho malého okénka za řidičem v dolním rohu. I přes zasilikonování tam furt teče. Dá se sehnat nové těsnění?

V tuto chvíli práce na autě stojí, neboť sem strašně šikovnej a zlomil jsem si ruku :blicismajlik

post-15068-14109619520195_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...