Saber Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 ok ....tak to urobim tak,ze uvidim co v piatok povie znamy,auto dam v priebehu tyzdna do servisu,nech mi ho cele pozru,porobia a uvidim co dalej,ak to bude stat dost vela tak tuning chvilku pocka...popripade by sa dal urobit ten podvozok no ...tak zatial dakujem potom sa spytam dalsie new veci Citovat
Qcko Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Len ci znamy rozumie tymto napravam prekliatym:bacha ... spytaj sa ho na to, ked repas, tak nech ti to povie, nech nemas potom smutok, o repase tu toho na fore najdes strasne vela a aj o tuningu P306 (bacha, marty777 to je extrem, ale pre oko parada:mrk) ...a inak nemas tam kolesa z P206??? ci sa mi to len zda podla fotky Citovat
Saber Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 no ja idem za tym znamym a on ma zas znamosti po servisoch tak uvidim ci by nieco mohol pomoct...ak nic tak som tu videl napr. stranku napravy.sk...by som popripade skusil tam a chcel by som to dat do konecneho stadia.uvidim co peniaze a hned by sa moozno urobil aj podvozok...uvidim ako to all vide,ale urco budem informovat a nechavat si poradit ...tie kolesa neviem ci su z P206,na zaciatok stacia...ale mozno aj ano,bo su troska vecie a keby znizujem tak asi by to potrebovalo hned nove ze? Citovat
marty777 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Qcko Len ci znamy rozumie tymto napravam prekliatym:bacha ... spytaj sa ho na to, ked repas, tak nech ti to povie, nech nemas potom smutok, o repase tu toho na fore najdes strasne vela a aj o tuningu P306 (bacha, marty777 to je extrem, ale pre oko parada:mrk) ...a inak nemas tam kolesa z P206??? ci sa mi to len zda podla fotky EXTRÉM?.......neee:myslim Citovat
rastacreative Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 si myslim ze to je dost velka polozka repas naprav + nieco na podvozku a dalej ta kapota upravy interieru a tak nie? ale tak vsetko ide dost do penazi Citovat
Saber Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 nj teraz nemam kam utracat a hovorim,,,este uvidim ako mi to teraz vide financne,,,ale urcite auto dam do servisu nech sa mi na to pozru a uvidim...bud ma ta cena prekoti a ak si nevypytaju nejako moc tak mozno by sa zvladol urobit i ten podvozok a ked nie hlavne ze bude auto po repasu a je na com \"stavat\";) Citovat
rastacreative Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Vbahoni bude tuto nedelu zraz ak sa nemylim ked si z TT tak to nemas daleko snad bude dobre pocaise a mini zraz sa bude koncat nie chalanic?? ako to vidite vy?? Ked tak dojdi kuknut a myslim ze ti ludia daju uzitocne rady Citovat
Saber Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 jo tak to by mi naozaj pomohlo a este keby mi vidite auto tak ho mozte aj pozret,vsetko a dat mi odborne rady ako zacat...bolo by to fajn tak to snad vide Citovat
omegascream Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 V bahoni bude zraz??? To by bolo super, ak uz auto nebude v servise a nebude hnusne pocasie, dobehnem urcite:roker Citovat
omegascream Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Inac plne suhlasim s Destiny-m. Auto bez znaku, nie je auto ale je to subjektivne....skoda len, ze sa v podstate nerobia ziadne kity, ktore by pocitali aj so znakom (na 307 samozrejme) Citovat
Qcko Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 marty777: extrem mysleny v dobrom, ty uz nemas len \"mensiu\" upravu auta, ale extrem (ako komplet) Citovat
Rejty Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Původně zaslal: rastacreative si myslim ze to je dost velka polozka repas naprav + nieco na podvozku a dalej ta kapota upravy interieru a tak nie? ale tak vsetko ide dost do penazi ja fakt nevim kde si nechavate delat ty repasy zadni napravy...u nas kousek od litaku je jeden pan co repasuje napravy..na mojho pezota 206 GTI(zesilena naprava) vyjde vymena repasovane napravy na 6tis +podle prace kdo si to jak udela....kdyz kolikrat vidim cenu 16tis + tak se mne chce brečet Citovat
Saber Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 mm to je super cena...kvoli takej by som tam aj isiel xD...ale uz som sa asi rozhodol,ze kupim nakoniec zimne pneu aspon na diskoch...cez zimu si porobim interier a vypada to,ze mi vydu vikendove brigady a tak zarobim korunky a potom sa urobi repas a nejake tie doplnky...aspon tak ruuzovo to zatial vidim no,uvidim co pride do toho neskor Citovat
wooody Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: rastacreative si myslim ze to je dost velka polozka repas naprav + nieco na podvozku a dalej ta kapota upravy interieru a tak nie? ale tak vsetko ide dost do penazi ja fakt nevim kde si nechavate delat ty repasy zadni napravy...u nas kousek od litaku je jeden pan co repasuje napravy..na mojho pezota 206 GTI(zesilena naprava) vyjde vymena repasovane napravy na 6tis +podle prace kdo si to jak udela....kdyz kolikrat vidim cenu 16tis + tak se mne chce brečet nad tim už sem se taky pozastavoval, kam se na ty ceny chodí...... zlatej Hejda co? Citovat
Qcko Odesláno 17. říjen 2009 Odesláno 17. říjen 2009 Budte radi ze mate na blizku niekoho kto je ochotny vam to spravit za par korun, tu je to hroza:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.