Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ok :)....tak to urobim tak,ze uvidim co v piatok povie znamy,auto dam v priebehu tyzdna do servisu,nech mi ho cele pozru,porobia a uvidim co dalej,ak to bude stat dost vela tak tuning chvilku pocka...popripade by sa dal urobit ten podvozok no :)...tak zatial dakujem potom sa spytam dalsie new veci

Odesláno

Len ci znamy rozumie tymto napravam prekliatym:bacha ... spytaj sa ho na to, ked repas, tak nech ti to povie, nech nemas potom smutok, o repase tu toho na fore najdes strasne vela a aj o tuningu P306 (bacha, marty777 to je extrem, ale pre oko parada:mrk)

...a inak nemas tam kolesa z P206??? ci sa mi to len zda podla fotky

Odesláno

no ja idem za tym znamym a on ma zas znamosti po servisoch tak uvidim ci by nieco mohol pomoct...ak nic tak som tu videl napr. stranku napravy.sk...by som popripade skusil tam a chcel by som to dat do konecneho stadia.uvidim co peniaze a hned by sa moozno urobil aj podvozok...uvidim ako to all vide,ale urco budem informovat a nechavat si poradit :D

...tie kolesa neviem ci su z P206,na zaciatok stacia...ale mozno aj ano,bo su troska vecie a keby znizujem tak asi by to potrebovalo hned nove ze?

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Len ci znamy rozumie tymto napravam prekliatym:bacha ... spytaj sa ho na to, ked repas, tak nech ti to povie, nech nemas potom smutok, o repase tu toho na fore najdes strasne vela a aj o tuningu P306 (bacha, marty777 to je extrem, ale pre oko parada:mrk)

...a inak nemas tam kolesa z P206??? ci sa mi to len zda podla fotky

EXTRÉM?.......neee:myslim

Odesláno

nj teraz nemam kam utracat a hovorim,,,este uvidim ako mi to teraz vide financne,,,ale urcite auto dam do servisu nech sa mi na to pozru a uvidim...bud ma ta cena prekoti a ak si nevypytaju nejako moc tak mozno by sa zvladol urobit i ten podvozok a ked nie hlavne ze bude auto po repasu a je na com \"stavat\";)

Odesláno

Vbahoni bude tuto nedelu zraz ak sa nemylim ked si z TT tak to nemas daleko snad bude dobre pocaise a mini zraz sa bude koncat nie chalanic?? ako to vidite vy?? Ked tak dojdi kuknut a myslim ze ti ludia daju uzitocne rady

Odesláno

jo tak to by mi naozaj pomohlo a este keby mi vidite auto tak ho mozte aj pozret,vsetko a dat mi odborne rady ako zacat...bolo by to fajn tak to snad vide :)

Odesláno
Původně zaslal: rastacreative

si myslim ze to je dost velka polozka repas naprav + nieco na podvozku a dalej ta kapota upravy interieru a tak nie? ale tak vsetko ide dost do penazi

ja fakt nevim kde si nechavate delat ty repasy zadni napravy...u nas kousek od litaku je jeden pan co repasuje napravy..na mojho pezota 206 GTI(zesilena naprava) vyjde vymena repasovane napravy na 6tis +podle prace kdo si to jak udela....kdyz kolikrat vidim cenu 16tis + tak se mne chce brečet

Odesláno

mm to je super cena...kvoli takej by som tam aj isiel xD...ale uz som sa asi rozhodol,ze kupim nakoniec zimne pneu aspon na diskoch...cez zimu si porobim interier a vypada to,ze mi vydu vikendove brigady a tak zarobim korunky a potom sa urobi repas a nejake tie doplnky...aspon tak ruuzovo to zatial vidim no,uvidim co pride do toho neskor

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Původně zaslal: rastacreative

si myslim ze to je dost velka polozka repas naprav + nieco na podvozku a dalej ta kapota upravy interieru a tak nie? ale tak vsetko ide dost do penazi

ja fakt nevim kde si nechavate delat ty repasy zadni napravy...u nas kousek od litaku je jeden pan co repasuje napravy..na mojho pezota 206 GTI(zesilena naprava) vyjde vymena repasovane napravy na 6tis +podle prace kdo si to jak udela....kdyz kolikrat vidim cenu 16tis + tak se mne chce brečet

nad tim už sem se taky pozastavoval, kam se na ty ceny chodí...... zlatej Hejda co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...