Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nic asi se na ten tuning pomalu vrhnu mam volný zvedák takže trochu ocistím a opravým spodek rzi a tak pak se vrhnu na male kosmetické uprávy později dám fotky na forum na naše káry tak dík za názaro a zatím čau

Odesláno

určitě víte jak je na předním nárazníku ta plastová mřížka a já bych tam chtěl dát tahokov ale nvm jak jí sundat.

Pak bych chtěl zatavit znak ve předu ale nvm jak se k němu dostat mužete pls někdo poskytnout obrázkovou instrukci?

• O 4 měsíce později...
Guest Scratch
Odesláno

ahoj, dal bych tam kridlo jako jsem mel ja, protoze ty cos ukazoval jsou na tom hnusny...... fotky najdes treba ve fotogalerii, srazy, sebetov 2009, jinak bych (kdybych mohl) snizil, vetsi kola a uz nic - rozhodne nic na kapotu

vyfuk - zmer si prumer trubky a podle toho kup vyfuk - rozhodne bych sel do remus nebo magnaflow..... ale to je vec kazdeho. I Pe.Truv Ultersport neni spatnej

Odesláno
Původně zaslal: 2stoun

Původně zaslal: 309GT

:myslim

cus mohl bysi mi poslat vice fotek ty 406 combi? na muj meil? 2stoun@seznam.cz diky moc
Čau,víc jich nemám,bohužel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...