automale Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 ahoj. dnes som po dlhom case isiel po tme a nieco som si vsimol co mi predtym nerobilo - ked zapnem dialkove tak mam na pristrojovke rozsvietene kontrolky - parkovacky, stretavacky, dialkove - a aj vsetky svietia. ale ked som nabehol na hrbol tak mi zrazu zhasli stretavacie a aj kontrolka na pristrojovke - svietila len kontrolka parkovaciek a dialkovych - pri prepnuti na stretavacky sa stretavacky rozsvietili a aj kontrolka. no problem neproblem. ako to ma vlasne svietit - vsetky naraz ci ako? nerad by som bol keby mi zhasli stretavacky a uz sa nerozsvietili. teraz ide obdobie kedy budem vacsinou jazdit po tme. Citovat
Vopičí Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Zdravím, při dálkových světlech mají svítit pouze dálková a parkovačky (potkávací jsou zhasnuté). Při potkávacích (tlumených) svítí pouze parkovačky a potkávací. Pokud to máš nějak jinak, tak máš závadu buď v páčce světel na volantu nebo něco s elektrikou. Citovat
kobra Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 Pokud to při protřepání změnilo stav, tipuju na páčku, jinak je to časová závada a to Ti nezávidím. Citovat
automale Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 noo ked skusam hybat packou nic sa nedeje takze to bude asi niekde inde, v podstate mi to nevadi ked svietia pri dialkovych aj stretavacie aspon to lepsie svieti, trosku mi vadi prebliknutie ked na nejakom hrbolci zhasnu stretavacky. len aby som neostal v tme nahodou bez svetiel. inac ked som to kupoval tak mi vravel chalanisko ze je pokazena packa - dialkove svietili iba ked si pritiahol packu a musel ju stale drzat. o tyzden ked som prisiel pre auto tak uz ju mal vymenenu - zeby nieco zle zapojil? pride mi to skor ako nejaky blby kontakt medzi packou a kablami. ako si myslel to - casova zavada? [upravil dne 20.10.2009 automale] Citovat
kobra Odesláno 20. říjen 2009 Odesláno 20. říjen 2009 Časovou závadou se myslí, že chvili to jde , chvili , ne , pokaždé jinak Citovat
automale Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 mmm takych tam mam viacero takze si asi pridam dalsiu do zoznamu :-( jinak celkovo to auto zacina jet do kytek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.