kw4s Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 odpadl mi tam kondik je na nem napsano 2,2UF teda microfarad muzu ho nahradit jinym steh´jne kalacity nevite je to takova malla cerna krabicka na boku motoru kde je konektor na zapalovacim mostu a jevede z toho mostu k nemu kabel je to nejspis na nejake prepeti ci co nebo nevit nejake objednaci cislo na nem je napsano FACON 2022 a ty 2,2uF Citovat
peugeot09 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Je ten kondenzátor polarizovaný, nebo je to svitek, bipolár? Vyfoť ho, ať i my, kteří vůbec netušíme, o které konkrétní věci je řeč, můžeme poradit. Citovat
peugeot09 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Tak jestli je to opravdu odrušení, tak tam můžeš dát prakticky libovolnou kapacitu v rámci řádu či o řád výše. Svitkem ani bipolárem vůbec nic nezkazíš, u elektrolytu budeš muset trochu přemýšlet. Dal bych tam něco od 2,2 do 10uF, co není polarizováno. Citovat
EXI.60 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Já si myslím že to není jen kondenzátor,není to to slavné čidlo klepání motoru? Citovat
Guest servisman Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 čidlo klepání je na přední straně motoru Citovat
EXI.60 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Původně zaslal: honza406 čidlo klepání je na přední straně motoru tak to pak jo,ten kondík tam asi bude jen proto,aby šli čisté impulsy do rampy... Citovat
kw4s Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 Původně zaslal: peugeot09 Tak jestli je to opravdu odrušení, tak tam můžeš dát prakticky libovolnou kapacitu v rámci řádu či o řád výše. Svitkem ani bipolárem vůbec nic nezkazíš, u elektrolytu budeš muset trochu přemýšlet. Dal bych tam něco od 2,2 do 10uF, co není polarizováno. jjo to je presne ono a myslim ze to bude to odruseni ale nenasel jsem to nikde v obchodech Citovat
kw4s Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 nevim jestli je to odruseni tak by to vpliv na mototr mit nmnelo ale jestli je to na svod prepeti tak to by mohla byt pricina prepaleni civek nebo civky v zapaalovaci rampe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.