Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim dneska se mi stala neprijemnost,vymnenoval sem zarovky v osvetleni v interieru co je nad hlavou sou tam tri zarovecky pri vymnene sem nechtene sroubovakem dotl tech kontaktu..bohuzel to zkratovalo.pri zapnuti me svitila ta prostredni zarovka pak uz nesvtila ani jedna.dalsi problem ktery se mi pri tom zkratu odjevil ze mi prestalo jit autoradio poradi mi nekdo jestli je tam nejaka pojistka na to osvetleni a ktera to je.?vim ze jedna pojistkova skrin je u ridice v tom kasliku a dalsi pojistky jou pod kapotou u baterky poradi mi nekdo co mam delat a kde mam hledat problem??

Odesláno

tam si len vyberes model auta v tej modrej liste a potom si vyberes rok vyroby. Ak sa ti to nepodari tak sem napis ten rok a ja ti to pozrem. Niesom si isty ci ma kazdy rocnik rovnako rozmiestnene poistky...

Odesláno

to newim mel sem zaple autoradio a u toho sem menil zarovku v osvetleni ..jak sem oddelaval kryt tak sem nechtene sroubovakem dotl kontaktu a pote zhaslo radio i osvetleni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...