MHS Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 zdravim dneska se mi stala neprijemnost,vymnenoval sem zarovky v osvetleni v interieru co je nad hlavou sou tam tri zarovecky pri vymnene sem nechtene sroubovakem dotl tech kontaktu..bohuzel to zkratovalo.pri zapnuti me svitila ta prostredni zarovka pak uz nesvtila ani jedna.dalsi problem ktery se mi pri tom zkratu odjevil ze mi prestalo jit autoradio poradi mi nekdo jestli je tam nejaka pojistka na to osvetleni a ktera to je.?vim ze jedna pojistkova skrin je u ridice v tom kasliku a dalsi pojistky jou pod kapotou u baterky poradi mi nekdo co mam delat a kde mam hledat problem?? Citovat
MHS Odesláno 8. říjen 2009 Autor Odesláno 8. říjen 2009 no jinak sem si vsiml ze nesviti i v kasliku svetlo Citovat
shark734 Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 to bude nejaka poistka v interiery auta...pozri v prirucke http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_sk_sk.htm Citovat
shark734 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 tam si len vyberes model auta v tej modrej liste a potom si vyberes rok vyroby. Ak sa ti to nepodari tak sem napis ten rok a ja ti to pozrem. Niesom si isty ci ma kazdy rocnik rovnako rozmiestnene poistky... Citovat
shark734 Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 http://leteckaposta.cz/818929504 sem som ti hodil PDF....mala by to byt poistka F7 5A - vnutorne osvetlenie a poistka F8 20A - radio... PS: ako sa ti podarilo odpalit 2 poistky jednym skratom? Citovat
MHS Odesláno 10. říjen 2009 Autor Odesláno 10. říjen 2009 to newim mel sem zaple autoradio a u toho sem menil zarovku v osvetleni ..jak sem oddelaval kryt tak sem nechtene sroubovakem dotl kontaktu a pote zhaslo radio i osvetleni Citovat
MHS Odesláno 10. říjen 2009 Autor Odesláno 10. říjen 2009 jinak diky za ten odkaz mrknu se na to a pak napisu jestli to funguje nebo ne Citovat
MHS Odesláno 10. říjen 2009 Autor Odesláno 10. říjen 2009 tak uz je vse v poradku.diky moc za ty rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.