oni Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 nemam, mam moznost jednoho cidla z rencka, melo by to bejt stejny! Citovat
marty777 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: oni nemam, mam moznost jednoho cidla z rencka, melo by to bejt stejny! Já myslel,že ho máš.Já nevim,mám ten druhej motor na díly a to čidlo jsem ani nenašel,že by šlo koupit.Zítra se zeptám kámoše v servisu,jestli nemá,jo? Citovat
oni Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Budes hodnej, chtel bych aby to fachalo, kdyz uz to tam je vid? jeste,asi nemas fotky toho auto z iraku,jak sme se dnes bavili? Citovat
oni Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 no je to masakr,fakt zajimavej stroj, bral bych to domu misto peginy. Citovat
marty777 Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: oni no je to masakr,fakt zajimavej stroj, bral bych to domu misto peginy. Ještě máme další Citovat
oni Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Taky moc pekny, ja teda popravde slintam i nad tatrovkama,kdyz je potkavam nebo nad ivecama nakladnima! to je jako kdyz to sjelo z linky! Citovat
oni Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 Bedo,muzu te poprosit, jak vypada stupnice kde je teplota misto tlaku! muzes udelat foto? Jinak chlapi,kdo ma ukazatel tlaku oleje,muzete mi presne popsat,jak vam to ukazuje? dekuju.... Citovat
kovi306 Odesláno 15. prosinec 2009 Odesláno 15. prosinec 2009 jak si udělal ty červený ručičky když máš bílý podsvícení???, ručičky maj svojí žárovku,nebo si je něčim natřel? Citovat
oni Odesláno 15. prosinec 2009 Autor Odesláno 15. prosinec 2009 natrel jsem je normalne cervenou barvou,ale nebylo to ono, ted to mam cely cerveny,ale to se mi taky nelibi,ale ted o svatkach mam neco v planu,tak mi to snad vyjde... Citovat
kovi306 Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 takže si seškrábal tu orange folii a ted dáváš barevný LEDky, podle barvy kterou chceš jo???? já sem původně myslel že ty ručičky mají vlastní žárovky, že bych dal mobrý na budíky a červený na ručičky ale prej ty ručičky sou nasvícený z těch ostatních, že nemaj vlatní žárovku tak to budu muset udělat asi celý modrý Citovat
oni Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 je to tak, ja tam ma tri zarovicky pro vsechno,pro vsechny budiky i rucicky,ale ted to chci idelat trochu jinak! jj orange folii jsem seskrabal,takze to je bily a muzes tam dat co chces! Citovat
oni Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 tak to facha,hladinomer ukazuje uplne presne a tlakomer taky a to na motoru 1.4... Citovat
kovi306 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 ty voe pěkně to svítí, já už mam taky budíky oškrábaný, a už jen čekám na diody, ale modrý sice to má každej ale mě se to líbí a mam modrý auto Citovat
oni Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 tak jasny, jen opatrne na rucicky a pak sem kdyz tak hod vysledek! Citovat
kovi306 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 jj s rucickama je to v pohode, za prvý sem si označil původní polohu tužkou a za druhý nevim jak u starýho ale u novýho modelu co mam já tam byly dorazy, takže stačilo nasadit a dorazit na původ. polohu...jen čekám na ty diody ale foto pak hodim Citovat
oni Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 hele ja mel taky doraz a treba rychlomer byl tim dorazem predepjatej, kdyz sem vyndal doraz,tak rucicka spadla teprve na nulovou polohu! Citovat
Benžík Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Měření tlaku jsem si dodělal do 309, sehnal jsem budíky z gti a na nich to bylo. Na motor jsem sehnal snímač (myslim že byl jednopinovej ale nepamatuju si to jistě). Na bloku motoru vedle spínače tlaku oleje byla ucpávka, tu jsem vyšrouboval a místo ní jsem dal ten spínač a k němu natáhnul dráty. Studenej motor ukazoval větší tlak a při zvyšování otáček se taky zvyšoval tlak. Na kolik barů si nepamatuju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.