Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

nemam, mam moznost jednoho cidla z rencka, melo by to bejt stejny!

Já myslel,že ho máš.Já nevim,mám ten druhej motor na díly a to čidlo jsem ani nenašel,že by šlo koupit.Zítra se zeptám kámoše v servisu,jestli nemá,jo?

Odesláno

Budes hodnej, chtel bych aby to fachalo, kdyz uz to tam je vid? jeste,asi nemas fotky toho auto z iraku,jak sme se dnes bavili?

Odesláno

Taky moc pekny, ja teda popravde slintam i nad tatrovkama,kdyz je potkavam nebo nad ivecama nakladnima! to je jako kdyz to sjelo z linky!

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Bedo,muzu te poprosit, jak vypada stupnice kde je teplota misto tlaku! muzes udelat foto?

Jinak chlapi,kdo ma ukazatel tlaku oleje,muzete mi presne popsat,jak vam to ukazuje? dekuju....

Odesláno

natrel jsem je normalne cervenou barvou,ale nebylo to ono, ted to mam cely cerveny,ale to se mi taky nelibi,ale ted o svatkach mam neco v planu,tak mi to snad vyjde...

Odesláno

takže si seškrábal tu orange folii a ted dáváš barevný LEDky, podle barvy kterou chceš jo???? já sem původně myslel že ty ručičky mají vlastní žárovky, že bych dal mobrý na budíky a červený na ručičky ale prej ty ručičky sou nasvícený z těch ostatních, že nemaj vlatní žárovku tak to budu muset udělat asi celý modrý:(

Odesláno

je to tak, ja tam ma tri zarovicky pro vsechno,pro vsechny budiky i rucicky,ale ted to chci idelat trochu jinak! jj orange folii jsem seskrabal,takze to je bily a muzes tam dat co chces!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ty voe pěkně to svítí, já už mam taky budíky oškrábaný, a už jen čekám na diody, ale modrý sice to má každej ale mě se to líbí a mam modrý auto :D

Odesláno

jj s rucickama je to v pohode, za prvý sem si označil původní polohu tužkou a za druhý nevim jak u starýho ale u novýho modelu co mam já tam byly dorazy, takže stačilo nasadit a dorazit na původ. polohu...jen čekám na ty diody :D ale foto pak hodim :super

Odesláno

hele ja mel taky doraz a treba rychlomer byl tim dorazem predepjatej, kdyz sem vyndal doraz,tak rucicka spadla teprve na nulovou polohu!

Odesláno

Měření tlaku jsem si dodělal do 309, sehnal jsem budíky z gti a na nich to bylo. Na motor jsem sehnal snímač (myslim že byl jednopinovej ale nepamatuju si to jistě). Na bloku motoru vedle spínače tlaku oleje byla ucpávka, tu jsem vyšrouboval a místo ní jsem dal ten spínač a k němu natáhnul dráty. Studenej motor ukazoval větší tlak a při zvyšování otáček se taky zvyšoval tlak. Na kolik barů si nepamatuju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...